reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Ja rowniez przylaczam sie do zyczen urodzinowych!!!
Kamcia- 100lat!!!
Kam - najlepszego!!!
również dziękuję ..
aż się humor i samooczucie poprawia od tych wszystkich miłych słów....

xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
również dziękuję ..
aż się humor i samooczucie poprawia od tych wszystkich miłych słów....:-)
Kamilko juz Ci pisalam na NK ale tutaj tez jeszxcze napisze. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :*
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziękuję Klaudziu czytałam właśnie :*:*:*:*
mamulica
Fanka BB :)
No Kamcia, niech Ci poród lekkim będzie, zdrówka też , bo zawsze się przyda i jeszcze troszkę kasy - też chyba nie zaszkodzi

Kingula82
:-):-):-):-):-):-)
Ka.M`cia STO LAT!!! Zycze milego dzionka i fajowych prezentow!

Ka.M`cia STO LAT!!! Zycze milego dzionka i fajowych prezentow!

Kingula82
Wiecie co... jak mnie dzisiaj zaskoczyla dzisiaj pewna kobieta. Siedze sobie w domku i przegladam bb. nagle dzwonek do drzwi, mysle kto to moze byc... nie spodziewalam sie gosci. A to przyszla dalsza sasiadka, ktorej w zyciu na oczy nie widzialam. Przedstawila sie i wyjasnila ze jej maz zna mojego meza i na dodatek mieszkaja niedaleko nas. Slyszala ze bedziemy miec dzidzie i przyszla zyczyc mi spokojnego rozwiazania i przyniosla mi rozowe skarpetusie, ktore sama zrobila na drutach! No powiem wam ze mnie troche zatkalo
ale bylo to bardzo mile. Czasami ci tutejsi ludzie potrafia zaskoczyc 
A to zdjecie tych skarpeteczek...

Załączniki
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Wiecie co... jak mnie dzisiaj zaskoczyla dzisiaj pewna kobieta. Siedze sobie w domku i przegladam bb. nagle dzwonek do drzwi, mysle kto to moze byc... nie spodziewalam sie gosci. A to przyszla dalsza sasiadka, ktorej w zyciu na oczy nie widzialam. Przedstawila sie i wyjasnila ze jej maz zna mojego meza i na dodatek mieszkaja niedaleko nas. Slyszala ze bedziemy miec dzidzie i przyszla zyczyc mi spokojnego rozwiazania i przyniosla mi rozowe skarpetusie, ktore sama zrobila na drutach! No powiem wam ze mnie troche zatkaloale bylo to bardzo mile. Czasami ci tutejsi ludzie potrafia zaskoczyc
![]()
hehe słodkie skarpetki
reklama
R
rouż
Gość
Bardzo mily gestWiecie co... jak mnie dzisiaj zaskoczyla dzisiaj pewna kobieta. Siedze sobie w domku i przegladam bb. nagle dzwonek do drzwi, mysle kto to moze byc... nie spodziewalam sie gosci. A to przyszla dalsza sasiadka, ktorej w zyciu na oczy nie widzialam. Przedstawila sie i wyjasnila ze jej maz zna mojego meza i na dodatek mieszkaja niedaleko nas. Slyszala ze bedziemy miec dzidzie i przyszla zyczyc mi spokojnego rozwiazania i przyniosla mi rozowe skarpetusie, ktore sama zrobila na drutach! No powiem wam ze mnie troche zatkaloale bylo to bardzo mile. Czasami ci tutejsi ludzie potrafia zaskoczyc
![]()