reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

To naprawde mily gest :-) a skarpetki przeslodkie :-):-):-)

Ja mam okropnych sasiadow oprocz jednych z Filipin.

Sasiadka z prawej to baba z 5 dzieci, ostatnio poprosila mnie o obciecie wlosow jej corki, gdy przyszlam okazalo sie ze ma wszy, niestety wczesniej obcielam jej maszynka wlosy bo byly bardzooooo dlugie, byly prawie za tylek a skracalam je prawie do ramion. wiec zanim sie zorientowalam ze ma "przyjacieli" we wlosach to moja maszynka, plachta, nozyczki, grzebienie i klipsy byly juz zainfekowane :wściekła/y::wściekła/y: mowie jej matce ze mala ma wszy a ta na to.... oooo wiem wiem, zauwazylam 2 dni temu!!!! :crazy::crazy::crazy: no co za baba. jak mozna prosic o obciecie wlosow jezeli mloda ma wszy! i to jeszcze fryzjerke ktora uzywa tych samych sprzetow na wielu klientach :szok: no i prosic babke w ciazy ktora nie bardzo moze cokolwiek uzyc na swoich wlosach w czasie ciazy.
oczywiscie caly sprzet zostal wysterylizowany, ale to troche kosztuje :wściekła/y::wściekła/y:bo maszynke musialam oddac do czyszczenia.

a reszta sasiadow to same "stare zgredy" przepraszam za okreslenie ale takie fakty... tylko zrzedza o wszystko!

reklama
No Kamcia, niech Ci poród lekkim będzie, zdrówka też , bo zawsze się przyda i jeszcze troszkę kasy - też chyba nie zaszkodzi:tak::tak::tak:

:-):-):-):-):-):-)

Ka.M`cia STO LAT!!! Zycze milego dzionka i fajowych prezentow! :tak::tak::tak::tak:

Kamcia wszystkiego najlepszego......
Jak tu dziś kolorowo na stronce :-D
dziękuję dziewczyy za życzonka....

hah... super urodziny... dziś spędzam nad wc:zawstydzona/y::eek: no niestety uroki ciąży... wrrrr

klaudzia wpółczuję.. ,baba ma tupet:confused2:

kingula śliczne skrpetuszki

dla wsyzstkich mam torcik ;-)
3473276170979e5f5758o.jpg

iii.... szampana ....
haha Piccolo :-p
19038.jpg

Ostatnia edycja:
Ja pamietam najbardziej "Czerwonego Smoka" i akcję przy stole...ta kolacja z tym kolesiem co zjada sam swój mózg ...okropność:-Draz obejrzałam i mi wystarczy:-D
Ja na obiad robię leczo...z kiełbaską jakby się ktoś pytał :-D
:szok: właśnie po kryjomu rabałam tatara jak to przeczytałam :eek: teraz mi niedobrze :-(

Tak u nas tez :tak: W sumie mowili w TVN, zeby powyjmowac zimowe ciuchy i sie przygotowac na zime, ktora nadejdzie dzis w nocy w srodkowej Polsce, a na polnocy jutro :eek: takie to lato bylo krotkie....az plakac sie chce :-( A ja nie moge znalezc kombinezonu dla mojej starszej (jak to smiesznie brzmi, jeszcze niedawno byla jedyna i nie sadzilam ze w koncu bedzie starsza siostra :-D ). Albo chociaz kurtki...jak sa to jakies cienkie albo bardzo drogie. Dopiero pod koniec tygodnia maja sie pojawic w sklepach. No i zonk. Bo jutro snieg,a ja w jesiennej kurtce nie puszcze jej do przedszkola :wściekła/y: musze pogrzebac w szafach.
zalożysz pod spód 2 swetry i będzie dobrze, dacie radę kilka dni.
Ja mam całe szczęście z zeszłego roku kompinezon i 2 kurtki. W zeszłym roku podwijałam, a w tym sa w sam raz. Jestem bardzo zadowolona.

Dziewczyny , która z Was będzie miała Cesarkie Cięcie?
Czy macie już wyznaczony termin ?
Na który tydzień lekarz planuje to cięcie ?
ja jeszcze nic nie wiem, moze w czwartek będę wiedzieć, taką mam nadzieję.

Kamcia wszystkiego najlepszego. Widze ze urodzilysmy sie w tym samym dniu :-D

A ja dzis samopoczucie mam bardzo dobre, ale fizycznie troche gorzej ze mna. Pobolewa mnie tak jakby lewy jajnik czy cos tam w okolicy. Nie boli moze az tak ale jest takie denerwujace :wściekła/y: Nie lubie takich niespodzianek :no:

reklama
Do góry