reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
A ja nadal martwie sie o Andari...wczoraj zle sie czula, wszystko ja bolalo i od wieczora nie dala znaku...

Ta pogoda mnie wkurza...wiecie, dzis z malymi przewrami caly dzien przesiedzialam przy kompie! To juz przegiecie! Ale pol godziny temu wlaczylam sobie rockendrola i chwile potanczylam, to rozruszalam kosci :) a maluszkowi chyba sie tez podobaja takie kawalki bo cichutko siedzi :))) teraz juz tylko slucham, bo po dwoch utworach dostalam zadyszki...no i z brzuchem trudno wiwijac...choc miesiac teu dalam rade na imprezie rocznicowej :p

A ja nadal martwie sie o Andari...wczoraj zle sie czula, wszystko ja bolalo i od wieczora nie dala znaku...

Ta pogoda mnie wkurza...wiecie, dzis z malymi przewrami caly dzien przesiedzialam przy kompie! To juz przegiecie! Ale pol godziny temu wlaczylam sobie rockendrola i chwile potanczylam, to rozruszalam kosci :) a maluszkowi chyba sie tez podobaja takie kawalki bo cichutko siedzi :))) teraz juz tylko slucham, bo po dwoch utworach dostalam zadyszki...no i z brzuchem trudno wiwijac...choc miesiac teu dalam rade na imprezie rocznicowej :p
Royanna nie tylko ciebie ta pogoda wkurza:(:( ja już też mam dość u nas jest tak zimno że wcale bym się nie zdziwiła gdyby spadł śnieg a ja się w nic nie mieszczę:(:( a nie będę kurtki na miesiąc kupować:( A tak pozatym to podziwiam za te tańce ja mam ostatnio takiego lenia że szkoda gadać nawet na necie mi się nie chce siedzieć:(
DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ DLA SOLENIZANTEK!!!!

przed porodem, tzn, jak juz sie zacznie,zamierzam jak najdluzej siedziec w domu i jak tylko bede miala neta, tzn jak mi podlacza na czas, to na pewno bede siedziec na bb i was zanudzac pytaniami: czy to juz? i co mam zrobic, zeby az tak nie bolalo? :-D

strasznie ruchliwa ta moja kruszyna, kopie od samego rana. raz mi tak przywalila w zoladek, az mi kwas do samego gardla podszedl, ble:eek:

reklama
Do góry