bosastopka
Fanka BB :)
Kocham wrzosy :-) Jak już będziemy w końcu mieli to nasze mieszkanko, to w przyszłym roku cały balkon na jesień wrzosowy będzie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie uparlam sie tylko ze oni robiac usg powiedzieli ze nie wiedza czemu i ze moga byc 3 przyczyny. a ta o przewodzie pokarmowym i moczowym to powiedzieli, ze moga stwerdzic dopiero po porodzie.Anadri, jak ostatnio Ci pisałam to jakby nie widziałaś chyba moich postów, ale napiszę Ci i tak raz jeszcze:
widzieliby na usg wyraźnie , gdyby wielowodzie było spowodowane dysfunkcjami ze strony układu trawiennego u Krystianka!!!
W 60% wielowodzie jest IDIOPATYCZNE!!!!
Czemu tak się uparłaś że na pewno coś jest nie tak ?????
tez zauwazylismy z mezem ze ten dzieciaczek wiecznie spi. a moglby pokazac jak np wykapac malucha ktory placze i wierzga nogami. bo jak sobie wtedy poradzic? na sile do wanienki wkladac?
taki troszke przekolorowany ten filmik, ale jest bardzo duzo ciekawych porad, wiec mozna to przekolorowanie zniesc jakos ;-)
też tak myślę... i zresztą nie raz widziałam...Dziewczyny, ale to dzieciątko było już w miarę duże i miało zagojony pępek, myślę że dla noworodka nie jest wskazane lanie tyle wody i ja na pewno nie będę zalewać pępka (póki się ładnie nie zagoi). On nie używał nawet żadnych detergentów, ani nie pokazał jak to robić, ani jak dobrze osuszyć dziecko taki trochę cienki występ moim skromnym zdaniem
![]()
to niewidziałaś mojgo bratanka;-)a dzieci raczej spoknie znoszą kąpiel Zuzka płakała chyba tylko raz i to z naszej winy a tak to uwielbiała się pluskać
śliczna "zima" pździernikowa.....no to KaMcia - specjalnie dla Ciebie śnieg - minutę temu :-) a żeby Ci przypomnie c, że śnieg to nie tylko urokliwe widoki, załączam też drugie zdjęcienie wiem, jak ja się z tym tematem z moim brzuszyskiem uporam...