reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Anadri, mnie powiedzieli, że wielowodzie jest często u osób , które mają skłonność do zatrzymywanie wody w organizmie... Ja cała z resztą jestem spuchnięta i zawsze jak np były upały to puchłam....
A Ty jak Anadri??
od jakiegos miesiaca mam problem z tym puchnieciem. cale nogi, kostki i w ogole nie schodzi. dlonie, rece i twarz to samo. dzien i noc. nie dziala trzymanie nog u gory ani nic, wiec pewnie masz racje :tak:

reklama
oj nie;-) W zeszłym roku sadziłam wrzosy w październiku i trzymały mi do 6 grudnia;-)Takze miałam fioletowo za oknami;-)[/QUOTE]

no tak, moje juz dawno uschły, ale ja kupuje w doniczkach, a później wkłądam do osłonek, ustawiam w róznych miejscach w domu i zapominam podlewać :zawstydzona/y:

Kam
Ale on na tym filmie na płycie przecież wyjaśniał że ten maluch od pierwszych dni życia był tak "trenowany" dlatego teraz jest taki spokojny - bo przyzwyczajony :tak:, a na filmie maluch to miał już ze 3-4 m-ce...
Napweno nie bedzie tak pieknie od samego początku, ale w miarę upływu czasu my bedziemy sie przyzwyczajały i maluszki także :tak:
wiem wiem...
ale ja jako przyszła mama occzekuję właśne żeby mi ten trening cały pokazali jak pryzwyczaić dziecko... a nie pokazują ju przyzwyczajone...
me napewno nie urodzi się po treningu :sorry::cool2: a nie wiem jak zaczynać np teoretycznie rzecz biorąc

Muszę wam powiedzieć że leniwca dziś mam okropnego :-p
Dopiero co wzięłam prysznic i się ubrałam. Miałam ambitny plan do sklepu iść bo mleko mi się skończyło i straszną ochotę na lody lub jogurt mam ale chyba jednak poczekam aż domownicy wrócą i ładnie poprosze o podwiezienie bo sklep o 30min spaceru w jedną stronę oddalony... no i tachać to spowrotem to mi się nie uśmiecha.
Kurczę zrobiłam 3 rzeczy: prysznic, ubranie się i rozwieszenie prania i już musze odpoczać! :eek::sorry: Chyba jeszcze do tego nie przywykłam.
ja sie nawet jeszcze nie ubralam.....:zawstydzona/y: biegam w koszuli to do telewizora to do lozka troszke polezec....:-Da co tam korzystam z ostatnich podrygow "wolnosci"....:-D

reklama
Do góry