Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
współczuję ci bardzo, zwariowałabym chyba sama w domu tak wieczorami.Nie masz w pobliżu jakiejś koleżanki???? Dobrze, że internet jest chociaż!!!Mam dzisiaj wieczór pt "bez sensu" :-(
Od tygodnia siedze sama, oglądam filmy, czytam książki ale już mam serdecznie dosyć! Nawet chomika nie mam do którego mogłabym pogadać
Jest mi smutno, nudno, i tęskno już, a to jeszcze dwa tygodnie do powrotu Ł...
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hej hej i ja mam dość braku snu. Wczoraj poszłam spać około 2 w nocy a wstałam dziś o 8 rano, w dzień nie spałam i co???? jest 24.00 a ja nie mogę usnąć!!! zgaga mnie męczy!!!!! mam dośća mnie zgaga dopadla i bezsennosc eh ...
a dzis maz mnie zdenerwował i wybuchlam placzem poszlam do sypialni i chyba 2h lezalam chcac zasnac wkoncu jak przyszedl to wstalam do kompa chyba chumorki zaczynam miewac nie dobrze ...
hej hej i ja mam dość braku snu. Wczoraj poszłam spać około 2 w nocy a wstałam dziś o 8 rano, w dzień nie spałam i co???? jest 24.00 a ja nie mogę usnąć!!! zgaga mnie męczy!!!!! mam dośćaż płakać mi się chce!!!!!!! z tej niemocy!!!!!
albo z drugiej strony, nasz organizm przyzwyczaja nas do braku snuzamiast korzystac i spac i odpoczywac bo jak beda dzieci to nam oczka beda sie zamykac a zasnac nie bedziemy mogly eh filozofia ;]