Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a u mnie juz zima sie skonczyla
hehe slonko swieci sniegu ni widu ni słychu 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a u mnie juz zima sie skonczylahehe slonko swieci sniegu ni widu ni słychu
![]()
U nas tej zimy to nawet nie bylo...ale dzis jest paskudna jesien...a u mnie juz zima sie skonczylahehe slonko swieci sniegu ni widu ni słychu
![]()
od niedzieli ma być znów +10 więc nie będzie tak źle, ja myslę!!!!
to wymieniaj Iza, ja chcę +15))))) i tak już później za bardzo jeździć nie będziesz
)) a na zimowych może stać pod blokiem
)))
Iza nie odwołuj jak wymienisz to na pewno bedzie + 15:-)
a maluch z wami będzie podróżował??? w sumie to może, czemu niehahaha, no dobra. wymienię, a także nie umyję okien ani samochodu, to będzie też śliczne słoneczko :-)
dziubasek - nie będę jeździć? a kto niby będzie transportował moje starsze dzieci do placówek wychowawczo-oświatowych?![]()
a maluch z wami będzie podróżował??? w sumie to może, czemu nie)))
tez tak czytała, ze maluszek powinien wrócic ze spzittala z prezentem dla starszaka. Musze koniecznie się w najbliższych dniach tym zająć. Tylko u nas to nie będzie pluszak tylko najpewniej jakaś koparka ;-) i czytałam tez że jak się dzidziuś urodzi tatuś powinien zabrać starszaka na zakupki żeby sam wybrał prezencik powitalny dla maluszka.witam z rana
A ja musiałam dziś auto odśnieżyć, żeby zawieść Młodą do przedszkola, a teraz trochę sypie/pada za oknem....
Zaraz zbieram się na jakieś zakupy, takie ostatnie wyjazdowe, bo powoli ciężko już mi prowadzić samochód.
Wymyśliłam (po przeczytaniu) żeby nowonarodzony braciszek dał siostrze prezent (jakiegoś pluszaka) więc muszę sobie go kupić, żeby w szpitalu już był![]()