reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
No to super!!!!! Niech teraz odpoczywają obie dziewczyny jak najwięcej..KaśkaK: O 14.10 urodziła się moja córeczka Michalinka. Waży 1900, na razie leży na neonatologii. Rodziłam 5 godzin.
Drobniutka ta Michalinka!
dziubasek08
Fanka BB :)
GRATULACJE!!!! To co brązowy medal rozdanyKaśkaK: O 14.10 urodziła się moja córeczka Michalinka. Waży 1900, na razie leży na neonatologii. Rodziłam 5 godzin.
reszta poza podium
Kurcze, ale rzeczywiście drobniutka ta Michalinka, ciekawe jak Kaśka się czuje????
mamulica
Fanka BB :)
Wreszcie, dzielna ta Kaśka i medal bezsprzecznie jej się należał

D
dziunka24.
Gość
Wyrywanie zęba w ciąży ?! Ciekawe czy dentysta się zgodzi...
Znieczulenie nie wplywa na dziecko i w ostatnim trymestrze mozna bez problemu prawie wszystko leczyc w zwiazku z zebami. Tak twierdzi moja dentystka ;-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Kasiu gratulacje oczywiscie
a co do matki tej z wozkiem pod pociagiem to zaraz w faktach ma byc szok
a co do matki tej z wozkiem pod pociagiem to zaraz w faktach ma byc szok

D
dziunka24.
Gość
royanna miłego wyjazdu :-)
Terapia odreaguj sprzątankiem w łazience, przebiega pomyślnie, już powoli opadły mi emocje, ale mąż chce odciąć mi internet,Bo oczywiście naczytałam się w necie i zaraz małą iliść płytek krwi i słabą krzepliwość zaczęłam łączyć z hemofilią
Naprawdę zaczynam zachowywać się iracjonalnie, ale fakt gince powiem, lepiej późno niż wcale
Moj chce mi odciac internet, bo nie rozumie co ja tu moge wypisywac na bb

KaśkaK: O 14.10 urodziła się moja córeczka Michalinka. Waży 1900, na razie leży na neonatologii. Rodziłam 5 godzin.
Kaśka super!!! Dalas rade!!! i pomyslec, ze mialas byc pierwsza ;-)
reklama
Leczyć tak, ale wyrywać ?? W trakcie @ nie chcą wyrywać, a co dopiero pod koniec ciąży...Znieczulenie nie wplywa na dziecko i w ostatnim trymestrze mozna bez problemu prawie wszystko leczyc w zwiazku z zebami. Tak twierdzi moja dentystka ;-)