reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

a ja przez całą ciąże nie miałam dużego apetytu az do 9 miesiąca, teraz nawet sporą porcje potrafie zjeść.
A co do pobolewań-tez sie u mnie zaczęły.
Lekarz mi powiedział ze to ma wiązek z naciągającymi się wiązadłami i na to moze tylko nospę poradzić oraz to jest oznaką- ze zbliża sie poród wielkimi krokami...
a mam pobolewania, jakby |kolkowe| na dole, jakby bolała szyjka macicy- takie dziwne bóle...
A zębem martwie się,nie tylko wyrwaniem, bo to pod znieczuleniem-ale tym ze potem moze boleć-a nic przeciwbólowego nam nie można.
I te babeczki, ktore nie maja 8-mek niech sie tylko cieszą.
Mi kiedys dentysta powiedział ze mam szczescie, bo mam taką małą szczękę ze nie bede miala 8-mek...a jednak, wyrastają, ale że szczeka dalej mała, one miejsca nie mają i od razu do wyrwania rosną :(

reklama
ANADRI, gdzie jesteś???? Co tam na USG wyszło???? Odezwij się!!!
Już ja nawet kilka razy na skypie zaczepiałam bo teoretycznie była/jest dostepna ale też cisza... :baffled: Niby ma opis że odpoczywa, więc moze faktycznie padła umordowana...
Mimo wszystko sie martwie, bo nie brzmiały ostatnie wypowiedzi pozytywnie...

Już się zaczyna weekendowa cisza :laugh2::laugh2::laugh2:, ale w poniedziałek Michalinka będzie miała 3 pełne doby :happy: i będzie silniejsza.

A co u Burej ktoś może coś wie???

Już ja nawet kilka razy na skypie zaczepiałam bo teoretycznie była/jest dostepna ale też cisza... :baffled: Niby ma opis że odpoczywa, więc moze faktycznie padła umordowana...
Mimo wszystko sie martwie, bo nie brzmiały ostatnie wypowiedzi pozytywnie...
Niech odpoczywa ile wlezie, ale niech , do jasnej anielki, napisze że jest ok!!! To trwa momencik, a ja przynajmniej byłabym spokojna!!!:wściekła/y:

Niech odpoczywa ile wlezie, ale niech , do jasnej anielki, napisze że jest ok!!! To trwa momencik, a ja przynajmniej byłabym spokojna!!!:wściekła/y:
Noooooo nareszcie:
cyt. skypa Anadri:
marta: hej, dopiero wrocilam
Mary: no nareszcie, wszystkie tam czekamy/ja na newsy. no i jak? w skrocie
marta: jakbys mogla to napisz a forum bo ja juz nie mam sily wchodzic klade sie spac zaraz
marta: ogolie mam mniej tych wod ale i tak ponad norme, kolejne usg za 2 tygodie, robili mi 2 razy ktg, bo powiedzialam ze maly sie nie rusza. Na pierwszym wyszlo cos nie tak wiec musieli robic drugie
Mary: a wiadomo co cie tak rano zabolalo??
marta: nie wiadomo, i na moje opuchniecie to oni tez nic nie moga poradzic bo nie wiedza od czego. masakra, jutro wszystko opisze, a teraz przepraszam ale klade sie do wyrka bo padam na twarz, tak mnie dlugo trzymali w szpitalu
Mary: kladz sie kladz, najwazniejsze ze z malym wszystko ok
spokojnej nocki :)

reklama
Do góry