xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
dziwni to oni sa.... najlepiej powiedziec "dziwne" i olac.... a lekarz tez nic nie powiedzial?
lekarz to powiedzial ze to normalne w ciazy

juz nie wiem czy sie smiac z nich czy plakac...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziwni to oni sa.... najlepiej powiedziec "dziwne" i olac.... a lekarz tez nic nie powiedzial?
Ja mam taką fazę na drapanie jak mi się włosy na nogach wyzynają ale to od zawsze - nie tylko w ciązy... i wtedy to tez potrafie do krwi...lekarz to powiedzial ze to normalne w ciazydziwne.... hehe bo jak narazie to nie slyszalam zeby ktoras z was drapala sie do krwi... a przeciez to normalne
![]()
juz nie wiem czy sie smiac z nich czy plakac...
Ja mam taką fazę na drapanie jak mi się włosy na nogach wyzynają ale to od zawsze - nie tylko w ciązy... i wtedy to tez potrafie do krwi...![]()
Ty to masz pomysly...sugerujesz że Klaudzi się włosy wyżynają między palcamihihi
Ja mam taką fazę na drapanie jak mi się włosy na nogach wyzynają ale to od zawsze - nie tylko w ciązy... i wtedy to tez potrafie do krwi...![]()
sugerujesz że Klaudzi się włosy wyżynają między palcamihihi
hahah mnie tu brzuszek pobolewa aTy rozśmieszaszsugerujesz że Klaudzi się włosy wyżynają między palcamihihi
też tak mam. M mówi, ze ma stopy jak hobbit:-(ale sie usmialam... zawsze musisz dowalic jakims haslem
![]()
a propo wlosow.... zawsze sie smialam z mojej mamy ze na najwiekszych palcach w stopach rosna jej takie dlugieeee wlochy.. no i mam za swoje bo dzis zauwazylam ze mi wyrastaja na kazdejteraz wygladam jak prosiak... spuchniete stopy i wlochy na paluchach... musze je powyrywac
![]()
Nie martw sie. Ja przy najbliższej okazji tzn dłuższej wizyty w pl muszę wreszcie sie udać na zabieg laserowego usuwania włosków z.... (wstyd przyznać)... brodyale sie usmialam... zawsze musisz dowalic jakims haslem
![]()
a propo wlosow.... zawsze sie smialam z mojej mamy ze na najwiekszych palcach w stopach rosna jej takie dlugieeee wlochy.. no i mam za swoje bo dzis zauwazylam ze mi wyrastaja na kazdejteraz wygladam jak prosiak... spuchniete stopy i wlochy na paluchach... musze je powyrywac
![]()