reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

dziunka ale wszedzie wyraznie pisze, ze jak poczuje sie to "wicie gniazda" to nei wolno sie temu za bardzo poddawac. ja mysle, ze dlatego ze wlasnie wysilek fizyczny i przemeczenie to najkrutsza droga na porodowke. dlatego tak duzo dziewczyn po "wiciu gniazda" ma swoje kruszynki w objeciach :)

MAMY PRAWO DO LENISTWA!!! <- motto dzisiejszego dnia.

reklama
ale zazdroszczę tym rozpakowanym :tak: chciałabym już mieć to za sobą ale z drugiej strony mam nadzieję że wytrzymam do minimum 38 tygodnia :tak: , tak czy inaczej męczy mnie już zwlekanie się w nocy z łóżka na siku , biorąc pod uwagę że robię to średnio co godzinę :-( , mam nadzieję że jak się dzidzia urodzi to nie będę musiała wstawać z taką częstotliwością ;-)

Ania hahah marzenia i nadzieje :) cho zycze tego i Tobie i sobie i Wszystkim e-ciotkom to obawiam sie, ze nieliczne dosiegnie taka przyjemnosc wysypiania sie w nocy ...

ja chyba jeszcze nie urodzę, bo bolał mnie brzuch jak na @ ale nie bylo twardnienia. Dzisiaj za to mam biegunkę i mdłości (mam nadzieję, że obejdzie się bez wymiotów)... Dziś dla odmiany i z góry z dołu boli,...

Może mi ktos powiedzieć jaki cudem Maa urodziła w 38 tygodniu ? :-)
Wiem mozna urodzić 2 tyg przed terminem i to jest normalne, ale nie moge znależc zadnego posta jak do tego doszło ze zaczela rodzic.

Miała nagle skurcze czy co ?
Może mnie ktos oswiecic ? :-)

Może mi ktos powiedzieć jaki cudem Maa urodziła w 38 tygodniu ? :-)
Wiem mozna urodzić 2 tyg przed terminem i to jest normalne, ale nie moge znależc zadnego posta jak do tego doszło ze zaczela rodzic.

Miała nagle skurcze czy co ?
Może mnie ktos oswiecic ? :-)
tu masz odpowiedź;-)
Witam,
oglaszam wszem i wobec, ze 16 pazdzirnika o 3.31 urodzil sie Jas - porod odbyl sie SN. Wlasnie wrocilismy do domu i czujemy sie calkiem dobrze. Maly wage miel 3670 i dlugosc 58cm, wiec malutki nie jest:)
Czy zajelam trzecie miejsce na podium, czy moze ktos zdarzyl mnie wyprzedzic?

Tak tak ten post widzialam, ale co się stalo ze nagle zaczela rodzic ?.
Czy od kilku dni cos to zapowiadało? Miała skurcze, wody jej odeszly ?
(o to mi chodzi) :-)

Tak tak ten post widzialam, ale co się stalo ze nagle zaczela rodzic ?.
Czy od kilku dni cos to zapowiadało? Miała skurcze, wody jej odeszly ?
(o to mi chodzi) :-)
to powiem Ci że wiem tyle co Ty;-) a maa się nie rozpisywała...
może jak będzie miała czas napisze więcej na wątku o porodach :tak:
trzeba będzie poczekać jednak,...
dziewczyny... a wiecie co u Burej??

co prawda zaglądam tutaj tylko od czasu do czasu, ale jakoś dawno jej nie widziałam...
ja nie mam pojęcia....
ma mój nr ale nic nie pisała... czyli chyba jeszcze w 2paku;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry