reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

jeszcze akumulator w samochodzie mi padl...znaczy mam nadzieje, ze to akumulator...laduje sie i zobaczymy potem....
jak sie okaze po ladowaniu akumulatora,ze dalej nie odpala, sprawdzcie rozrusznik, a dokladnie szczotki.
tak wlasnie mialam ostatnio, myslalam, ze akumulator, bo sie lampka swiecila, on ani dychal i juz mialam nowy kupowac, ale przyjechal kolega, stuknal w rozrusznik i odpalil od razu - szczotki do wymiany, kosztuja grosze, z £6.:tak:

reklama
OLICA maa dostala 15-tego bole jak na @ i zadzwonila do lekarki. ta jej kazala jechac do szpitala sprawdzic czy to nie TO. a 17-tego dziewczyna wraca na forum i pisze, ze juz urodzila :) hihihi to sie nazywa express:)

mamulica biegunka to zapowiedz porodu ale to tak pare dni wczesniej a nie ze odrazu wiec dzis lez odpoczywaj i czekaj do 22 :) ja przedwczoraj tez odstalam nbiegunki a pozniej caly dzien nie dalam rady sie załatwic.... :sorry:wiec nie wiem ocb

mary a moze cos innym krowom robil ten gospodarz :szok::szok: jutro dowiemy sie w tvn24 ;-)
tak? to zaskoczona jestem bardzo, bo aj byłam przekkonana, ze to na kilka godzin przed porodem ale sama nie wiem, bo mi się organizm nie oczyszczał.

Co do czestego sikania... idziemy sobie dzisiaj na spacerek, mój synek nagle wyciąga łapkę, pokazuje na tojkę i drze się na cała ulicę "mama tam!!! idź siku!" :zawstydzona/y:
myślę, ze to wiele wyjaśnia :-)

Ostatnia edycja:
Obudzilam sie dzisiaj przed 6 bo poczulam ze mi chyba cos cieknie. Polecialam do kibelka i po prostu poleciala ze mnie jakas ciecz - gdy sie podtarlam to okazalo sie, ze podbarwiona krwia. Myslalam, ze to moze ten czop sluzowy mi odszedl ale to chyba jednak nie to. Czy to moga byc wody plodowe? Ale z krwia?? Jak leze to nic mi sie nie saczy ale jak wstane to zaraz na kibelek i ze mnie normalnie cos poleci. To chyba nie jest mocz, bo nie ma zapachu moczu. Do tego od samego rana boli mnie brzuch jak na okres, ale skurczy zadnych nie mam. Chyba musze zadzwonic pozniej do swojej lekarki, bo niepokoi mnie to bardzo. Wie ktoras z was co to moze byc lub oznaczac?
znalazlam:-)

ciekawe co to u maa było. Ta ciech z krwią w dodatku tylko w pionie.
No ale w kazdym razie wiemy już jak takie coś się kończy ;-)

a mi wrocily zachcianki kulinarne ... jejku ...
wczoraj rzucilam sie na sledzie, a teraz mam ochote na placki ziemniaczane ...
Ehhhh, no mnie też nachodzi na jedzenie ale chyba bardziej z nudów jednak bo dzisiejszym ważeniu odechciało mi sie wszystkiego... +3kg w ciągu 1,5tyg!!!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
To pewnie to podjadanie wieczorami/w nocy...
Załamka...

reklama
Do góry