reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczynki to boli spojenie łonowe ja już pisałam wcześniej ,że tak mam. Ogólnie rozszerza się tak miednica i nie raz boli przez dłuższy okres.Lekarz przy badaniu (usg najlepiej )sprawdzi czy jest ok. bo jak za szeroko to może dojść do rozszczepienia spojenia. są tam jakieś normy .

Dziewczynki to boli spojenie łonowe ja już pisałam wcześniej ,że tak mam. Ogólnie rozszerza się tak miednica i nie raz boli przez dłuższy okres.Lekarz przy badaniu (usg najlepiej )sprawdzi czy jest ok. bo jak za szeroko to może dojść do rozszczepienia spojenia. są tam jakieś normy .
jak sie ma wizyty u lekarza i robione usg to moze tak...:sorry:

Normalnie też to można zbadać jakimś przyżądem ale nie pamiętam jak się nazywa. Ale jak powiesz to lekarz napewno będzie wiedział. Z tym to nie ma żartów bo jak za szeroko się rozeszło to jest wskazanie do cesarki.

Maa jest dla mnie zaskoczeniem, bo od piątku nie mam tak na prawdę chwili, żeby spokojnie usiąść i poczytać co u Was. Ale super, że ma już dziecko:tak:
Kasiiula myślałam, że Tobie udało się przyśpieszyć poród, a tu patrze rano w gratulację i Maa jest w pierwszej czwórce.
Klaudzia bardzo mi Ciebie szkoda z tym swędzeniem, ale jeszcze troszku i urodzisz i będziesz mieć spokój:tak:
A ja zauważyłam, że jak siedzę prosto to brzuszek opiera mi się na nogach:-) a i ogólnie obniżył mi się:tak: a wczoraj bolał mnie tak jak na @. Koleżanka śmiała się, że ją przed samym porodem też tak bolał. Ja 37 tydzień mam przekroczony, urodzić też bym już mogła:-)

:-DA śniło mi się, że urodziłam w kuchni u mojej mamy córeczkę i we śnie zastanawiałam się co z nią zrobić, przecież miał być Patryk:wściekła/y: i wymyśliłam, ze to będzie Patrycja i że muszę ją nakarmić:-D
Do 14 listopada nie mam zjazdów na uczelni:-) ciekawe czy 14 będę po porodzie w formie, żeby jechać? Teoretycznie mam urodzić w pierwszym tygodniu listopada, wg. ostatniego usg 1 listopada. Według @ wyliczyłam sobie na 7, lekarz na 9, a najlepiej byłoby 11.11.:tak:

reklama
Do góry