reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
ogólnie czuję się dobrze, coś senna jestem od paru dni i wczoraj miałam wrażenie jakbym skórę miała za ciasną:-D Dzięki, że pytasz:tak: A Ty? czujesz to napięcie, ze to może już??? Ja to od 3 chodzę z nadzieję, że może to już:-D a mały chyba się nie śpieszy, ciągle tylko główką w dole wierci, aż boli i nic.

heh ja też chciałabym żąeby to było już....:-D
czuję jak mała tam w dole skrobie coś... no ale bóli nie mam...ani skurczy...
marzę o tym żeby szybko poszło...
czyli spacerek nagle wody odchodzą i do szpitala....:tak::-)

u nas od poniedziałku zapowiadają poprawę pogody, to zacznę więcej spacerować, mieszkam na 3 piętrze i schodów do pokonania też mam trochę, potem męża pomęczę;-) i może uda mi się coś przyśpieszyć:tak:

upadać to ja nie chcę:no:
ale okien dużo jest i nisko więc nie ma się co bac...;-)

a pisałaś o tym i wklejałaś swoje zdjęcie z małym :tak:na którym wyszłaś slicznie w blond włosach:-D
a mały również był uroczy.....

kurcze zdalam sobie wlasie sprawe ze kolejna juz niedziela mija bezpowrotnie, teoretycznie na 4 niedziele od tej mam termin... o rany julek ....

cosik mi sie zimno zrobilo. i zmeczona juz jestem gotowaniem. ale rybka po grecku juz prawie gotowa :) pozniej bede tylko siedziala i jadla :)

reklama
Do góry