reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Anadri dzięki za znalezienie postu Maa`y :-)
Jeju wystrachałam się, bo mam problem z trzymaniem moczu.
Jak wstaję w nocy i postawię się do pionu to popuszczam, ale to chyba mocz :-)
W razie czego noszę wkładkę żeby obserwować kolory na niej.

Powiem wam, że mam córe ulożoną miednicowo całkowicie, ale np przejdę się do sklepu, wracam, dyszę jakbym nie wiem co robiła i bardzo mnie boli podbrzusze.
Dopiero jak poleżę to robi mi się lepiej....

A wrażenie skopanego krocza mam od iluś miesięcy przez żylaki sromowe...
Teraz doszło wrażenie skopanych bioder.
Czuję się jak pobita :-)

Ostatnia edycja:
a ja idę się kąpać i do łóżeczka, męża nie ma, w pracy do 2, to w tym czasie zagrzeję mu jego stronę ;-):-D
Do jutra Dziewczynki:tak: ciekawe czy jutro będę mieć komu gratulować?:tak:

narobiłaś mi ochoty na rybkę po grecku:-D

a wiesz ile mnie to wysilku kosztowalo? ohh do konca ciazy nie mam zamiaru juz nic wielkiego gotowac .. plecy mi wysiadaja, juz ledwo z fotela wstaje.
jakby byla mozliwosc to bym Ci podeslala na talerzyku, ale niestety ...

:-)a teraz gotuje szparagi i ziemniaczki na obiadek.:-)

:tak:Madziek milego i spokojnego wieczorku.

:-pOlica ja nie znalazlam tego postu, ja napisalam tylko to co pamietam

Ostatnia edycja:
a ja idę się kąpać i do łóżeczka, męża nie ma, w pracy do 2, to w tym czasie zagrzeję mu jego stronę ;-):-D
Do jutra Dziewczynki:tak: ciekawe czy jutro będę mieć komu gratulować?:tak:
to widać dzisiaj wcześniej do łóżeczka :))
Mój M siedzi przed telewizorem i F1 ogląda a ja szukam sobie jakiegoś zajęcia

reklama
to sobie wyobraź że ja wczoraj na obniad robiłam kapuśniak a na kolację pizzę wasnej roboty:-D

a taką rybkę to zawsze jak już robię to na szybko ścieram marchew dorzucam resztę i zapiekam :-D i gotowe... hehhe

Do góry