reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

hehe co do poznego obiadu tez czesto jem obiado-kolacje :) maz konczy po 16 puki przyjedzie itp bedzie 17 wiec i tak robie obiad wole z nim zjesc niz sama :) a w dzien puki co jem na co mam ochote a dzis wziela mnie chcica na coca cole i wypilam prawie litr i jakos dziwnie mi w przełyku hehe a pozatym głowa rozbolała eh....
a jeszcze do tego posprzeczałam sie o "pomoc" tesciowej po porodzie ....

reklama
no ale najgorzej ta marchew zetrzec i smazyc rybke, a potem wstawac i mieszac, itd. najciezsze to dogladanie hehehe

katrenki ja chce kapusniaka!! wyobraz sobie, ze ja nie umiem zrobic :zawstydzona/y:

Kasiula glowa boli bo za duzo cukru z tej coli ...

na kapuśniak i bigos zapraszam do siebie bo jezcze zostało sporo. w tygodniu gotowałam więcej bo to zawsze może dłużej w lodówce posiedzieć. A bigos im więcej razy gotowany tym lepszy (podobno)

moj to taki podjadek, ze sam pewnie z checia cos slodkiego wciagnie....:-D
kapusniaczek nie glupi pomysl....modle sie zeby mi autko zaczelo dzialac po podlaczeniu tego akumulatora to moze jutro zakupki....bo inaczej utknelam w domu....:confused2:

bigosu tez nie umiem zrobic :zawstydzona/y: i golabkow tez nie ...

hmmm ja to jednak chyba jestem kuchenna analfabetka. albo kapusciana, bo nic co z kapusta zwiazane ...:-D

ja gołąbki robilam raz nie wyszły i powiedzialam nigdy wiecej :) a bigos owszem hehe duzo roboty nie ma a zarcia zawsze pełno ;) ostatnio jak fasolke robilam taka pyszna wyszła ze szok :) mialo byc na obiad i reszta zamrozic wyszło ze pojemnik jeden zamrozilam tylko heheh :)

ja gołąbki robilam raz nie wyszły i powiedzialam nigdy wiecej :) a bigos owszem hehe duzo roboty nie ma a zarcia zawsze pełno ;) ostatnio jak fasolke robilam taka pyszna wyszła ze szok :) mialo byc na obiad i reszta zamrozic wyszło ze pojemnik jeden zamrozilam tylko heheh :)
ja też zawsze gotuje więcej z myśą o zamrożeniu ale zwykle to tylko zostanie jakaś resztka na jedną osobę :))

reklama
Nam polożna mówila w szkole, że jak czop jest zabarwiony krwia, to porod w ciągu 2-3 dni jest murowany. Jak jest czysty to w ciągu dwóch tygodni.

Ja juz też sie obserwuje czy nic sie nie dzieje, ale chyba nic. A powiem wam szczerze, ze coraz bardziej chciałabym miec to za sobą.
A dziś dzidzia tak spokojna, że rano (tak do poludnia), to nawet sie nieco zmartwiłam, bo ostatnio był dość ruchliwy. Brzuch miałam powyciągany we wszystkie strony, a dzis cisza. Teraz juz czuje jak sie rusza, ale bardzo spokojnie.

Do góry