reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
no do kapieli zdecydowanie za malo. Do kąpieli trzeba dogrzać ale tylko tam gdzie się kąpie. Optymalna temperatura dla malutkiego dziecka to 19-20 stopni w dzień, w nocy 17, a do kąpieli 22-24.
a ja czytalam ze do kapieli woda powinna bys w temp ciala 37...teraz zajazylam...pewnie chodzi ci, ze w pokoju powinno byc 22-24:laugh2:

ja się cieszę że jestem najmłodsza z rodzeństwa i wszystkimi bratanicami i siostrzenicą się opiekowałam a nawet teraz mi podrzucają to mam przynajmniej praktykę w obchodzeniu się z niemowlakami, a tego się chyba nie zapomina :))

mamulica a to ci ciągle wypływa??
ja tak raz się smarowałam takim mleczkiem do ciała i musiałam sobie kapnąć na sutka i niezauważyłam.
Później mówie do mojego M i pokazuje mu że mi chyba mleko z jednej piersi wypływa, ale jak dotknęłam powąchałam to wszystko okazało się jasne :)))
do ej pory nic mi nie wypływa :))

reklama
dziewczyny, pojawiła mi się przezroczysta ciecz w lewej piersi, a w prawej nic - ani widu, ani słychu.... Tak ma być?? Normalne to jest??

Kochana, to jest siara czyli pierwsze mleko. U niektórych ciężarnych pojawia się inne wogóle tego nie mają. Ja już mam od paru msc, nie muszę używać wkładek do biustonosza ale na biustonoszu widać, że coś wycieka. Czasami ścisnę brodawkę i pojawia się coś tam ale minimalne, na pewno kropli nie wycisnę. Koleżanka miała tego dość sporo, inna wogóle. Czy to pojawia się w ciąży czy nie, nie ma wpływu na ilość pokarmu po porodzie.

Do góry