katrenki
Fanka BB :)
Dudziakowa Ty szzesciaro...my ci tu wszystkie zazdroscimy.....
No i oczywisci wszystkiego naj z okazji rocznicy.....

No i oczywisci wszystkiego naj z okazji rocznicy.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze to już 2 tygodnie!!! ale zleciało.witajcie'
dzieki za ocene syneczka mego>
My dzisaj mmay 1 rocznice slubu....dostalam buket kwiatow...
i dzisaj tez mial sie Kordek urodzic a tu prosze juz 2 tyg,jest z niami....:-):-)
Pozdrawiam goraco trzymam za was kciuki
a ja czytalam ze do kapieli woda powinna bys w temp ciala 37...teraz zajazylam...pewnie chodzi ci, ze w pokoju powinno byc 22-24no do kapieli zdecydowanie za malo. Do kąpieli trzeba dogrzać ale tylko tam gdzie się kąpie. Optymalna temperatura dla malutkiego dziecka to 19-20 stopni w dzień, w nocy 17, a do kąpieli 22-24.
tak o temperature powietrza w łaziencea ja czytalam ze do kapieli woda powinna bys w temp ciala 37...teraz zajazylam...pewnie chodzi ci, ze w pokoju powinno byc 22-24![]()
dziewczyny, pojawiła mi się przezroczysta ciecz w lewej piersi, a w prawej nic - ani widu, ani słychu.... Tak ma być?? Normalne to jest??
dziewczyny, pojawiła mi się przezroczysta ciecz w lewej piersi, a w prawej nic - ani widu, ani słychu.... Tak ma być?? Normalne to jest??