reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny a ja mecze sie juz od 2 godzin ze swedzeniem o podwojonej mocy :-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

Nie wyrabiam juz.... tak mi zle... dostalam zalamke przed chwila i beczalam jak glupia... wiem ze jest tyle kobiet w ciazy ktore maja wieksze problemy niz moj ale teraz nie umiem o niczym innym myslec...a najgorsze jest to ze probowalam juz wszystkiego... balsamy, kapiele, chlod, siedze na najdelikatniejszym kocu jaki mozna miec w samych majtkach a wydaje mi sie jakbym miala mokry, ostry welniany sweter na sobie... Oli tak strasznie wariuje mi w brzuszku, kopie po zebrach i zoladku... nie dobrze mi...

no to sie wyzalilam :-( i wcale nie jest mi lepiej ....

reklama
Dzień dobry mamusie;-) jestem dziś chyba pierwsza;-)
Nie było mnie po południu na bb a tu takie wieści... na moment nie można Was spuścić z oka , bo już się rozpoakowuje jedna za drugą:-D

klaudzia bardz Ci współczuję mała... szkoda, że nie można Ci jakoś pomóc..

nie wybiegałam :))))

jak jechałam do szpitala, to korki były więc postanowiłam skorzystać z bus pasa :)))) oczywiście straż miejska stała i fotkę mi strzelili, zatrzymałam się koło nich i powiedziałam, że zaczęłam rodzić i już taka skołowana jestem, że nie wiem jak do szpitala dojechać :))) ale przynajmniej torby mam spakowane :))))

wariatka !!!:-d:-)

Dziewczyny a ja mecze sie juz od 2 godzin ze swedzeniem o podwojonej mocy :-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

Nie wyrabiam juz.... tak mi zle... dostalam zalamke przed chwila i beczalam jak glupia... wiem ze jest tyle kobiet w ciazy ktore maja wieksze problemy niz moj ale teraz nie umiem o niczym innym myslec...a najgorsze jest to ze probowalam juz wszystkiego... balsamy, kapiele, chlod, siedze na najdelikatniejszym kocu jaki mozna miec w samych majtkach a wydaje mi sie jakbym miala mokry, ostry welniany sweter na sobie... Oli tak strasznie wariuje mi w brzuszku, kopie po zebrach i zoladku... nie dobrze mi...

Klaudziu jeszcze troche cierpliwości.
Też mam dość-czuję bóle jak na okres, mała tez się strasznie rozkręcila z tym wypinaniem.
Czasem jestem bliska płaczu....

i do tego mojego męża dziś zwolnili :(((
Pa!

o kurcze!!! :-( no to super moment!!! w jakiej branży szuka pracy?

dziś znów szary mokry poranek. Gardło mnie boli, a brzuch nie, a powinno być odwrotnie :tak: Jedyne dobre to, że cukry mi sie zrobiły super! na czczo poniżej 80 to nigdy w ciązy nie miałam, a od trzech dni to norma u mnie, jakbym cukrzycy prawie już nie miała. Może insulinę czas odstawiać powoli? No ale od razu mam myśłi, ze to pewnie łożysko mam niewydolne i taki przyjemny skutek uboczny :eek:
jakby się pogoda poprawiła to może i humor by wrócił :cool2:
SŁONECZKO! wracaj NATYCHMAST!!!

A kontrolujesz te enzymy wątrobowe? czy tylko raz Ci zrobili i koniec?

hejka moje dzielne mamusie:-)
mam chwile takze pisze..juz mi sie teskni strasznie troche z wami wiecej posiedziec i popisac..bo juz wogole wypadlam z rytmu:-(a ja mam tyle pracy ze padam juz na pysk:-(zakupy dla maluszka juz zrobilam..jeszcze tylko podgrzewacz do butelek,zalatwic transport jakis z polski do nl z posciela ,o ktora poprosilam ojca by mi kupil bo tu strasznie drogo...butelki kupic i cos do pepuszka i paczke pampersow..i juz bede gotowa...no ale oprocz tego sterta prasowania tych malych ciuszkow,zlozenie lozeczka itp...generalnie to mam sprzatanie..ukladanie jeszcze...nadzwigalam sie jak glupia..a to drzwi powynosic,jakies dechy...bo jak bym ja sama tego nie zrobila to moj M caly czas ma czas:szok:i mowi bym byla/relex/a do porodu juz nie dlugo:-(mam nadzieje ze maluszek posiedzi u mnie do konca w brzusiu..choc od 2 dni jakos tak inaczej sie czuje i brzuch mnie pobolewa po bokach czasami no i na dole:szok:nadzieja ze to tylko bole miesiaczkowe...:tak:oj..jestem juz gruba jak swinia..brzuchol mi wysadzilo nieziemsko i opadl na dol ile tylko sie da:szok:ze juz o kucani nie ma mowy:sorry:moj maly synek ma wolne teraz do poniedzialku wiec troche mi lzej ale szcerze to juz ledwo zipie..oh..tylko ponarzekalam wam:zawstydzona/y:
klaudzia..wspolczuje tego drapanska...chcialabym jakos ci ulzyc i doradzic ale niewiem co:confused2:?????:-(mnie to stopy strasznie pieka..ale juz nie swedza...takze trzymaj sie dzielnie ..jeszcze troszke:)))):tak:i przejdzie..w nagrode dostaniesz za niebawem slicznego i kochanego Olivierka:)))i wogole dziewczyny trzymajcie sie cieplutko i wytrwale:tak:juz nie czytam wszystkich postow bo nie dam rady...ah..i zapomnialam...juz mamy nowe dzidziusie wsrod nas:-)niesamowita radosc a zarazem moj strach ze u mnie moze byc szybciej :tak:

klaudzia czy to takie swedzenie jak przy ospie wietrznej? ja mialam ospe rok temu i swedzialo mnie nieziemsko:confused2: pewnie wiesz ze uzywa sie wtedy takiego pudru z mentolem, pudru ci nie proponuje;-) tylko moze ten mentol to cos w tym jest? ale pewnie juz tego probowalas...wapno?

A kontrolujesz te enzymy wątrobowe? czy tylko raz Ci zrobili i koniec?

raz mi tylko zrobili i stwierdzili ze wyniki idealne... wrecz jeszcze powiedziala ze od ostatniej wizyty magnez mi sie polepszyl...

klaudzia czy to takie swedzenie jak przy ospie wietrznej? ja mialam ospe rok temu i swedzialo mnie nieziemsko:confused2: pewnie wiesz ze uzywa sie wtedy takiego pudru z mentolem, pudru ci nie proponuje;-) tylko moze ten mentol to cos w tym jest? ale pewnie juz tego probowalas...wapno?

kira tego swedzenia nie idzie okreslic... raz jak na ospe, raz jakby cie pogryzlo miliony komarow a raz poprostu tak strasznie "gryzie" jakbys zalozyla welniany sweter na gole cialo i sie spocila.... mentol probowalam w kazdej postaci (zel, krem, spray.... wapno biore codziennie od kiedy mnie swedzi...

obudzilam sie wlasnie z bolem brzucha, jakby skurcz ale trwalo to okolo 8 minut wiec bardziej jak na @... narazie przeszlo i jest cisza ale sie lekko przestraszylam...
Was tez czasami tak dlugo przytrzymuje skurcz?

reklama
Witajcie:)
Ja tez co dziennie jak zagladam na ten watek to juz spodziewam sie, ze nastepne mamy sie rozpakowaly :)
Niektore z nas maja termin na 1.11 wwiec juz moga ;)
Kasiula, co u Ciebie? Nadal w dwupaku???
Klaudzia, tak Ci wspolczuje z tym swedzeniem...najgorsza bezradnosc:(((
Ewelina, odezwij sie? Czyzyby dzidzia po wizycie u gin postanowila mu zrobic na zlosc i wyjsc?
A tak ostatnio sobie myslama, ze Cukiereczek dawno nie zagladal, nie? Ciekawe co u niej?

Do góry