reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Czesc dziewczyny, ja dzis mialam nieciekawa noc, zgaga mnie meczyla- chyba Maja za wysoko sie ulozyla i caly czas popijalam mleko i na chwile ulga. Pozniej do wc po mleku wrrrr:wściekła/y:I tak zlecialo pol nocy. A pozniej bolaly mnie biodra od lezenia na bokach. Ah uroki ciazy.

Poza tym u nas pogoda w miare :-)
Pozdrawiam

reklama
Noo i niech ja się zaznaczę na tej 1000 stronie :-D

A za mną kolejna nieprzespana noc ze względu na zakaz leżenia na plecach, co by Młoda się nie udusiła :-( Niby żaden problem, bo mogę spać na boku, ale jak tu zasnąć jak wpadam w paranoję i cały czas muszę się pilnować, żeby jednak nie przekręcić się na plecy :-(
Czemu Ci tak kategorycznie zabronili spać na plecach i kto jest taki zły człowiek :cool2:
Czesc dziewczyny :)
Widze,ze kazda ma cos do ponarzekania,koncowka jest straszna i ciagnie sie.............

Ja wczoraj bylam na wizycie,wszystko ok,szyjka zamknieta,maly bardzo niziutko,wazy juz z jego obliczena 3200.
Waga ładna, to pewnie tak jak mój teraz :happy:, rosną te nasze dzieciątka, najważniejsze ze wszystko ok!

a mnie od poczatku ciazy lapie taki skurcz w krzyzu.... bol tak straszny ze nie raz powala na kolana... szczegulnie jak probuje sie przekrecic na prawy bok... taki postrzal ktory trwa az do momentu gdy zmienie pozycje... pewnie moj synus naciska na jakies nerwy...

Czesc dziewczyny :)
Widze,ze kazda ma cos do ponarzekania,koncowka jest straszna i ciagnie sie.............

Ja wczoraj bylam na wizycie,wszystko ok,szyjka zamknieta,maly bardzo niziutko,wazy juz z jego obliczena 3200.
To ładnie Ci rośnie:tak::tak:..ja mam wizytę w poniedziałek, aż jestem ciekawa, jak moja mała..3 tygodnie temu miała 2080g..

Biedactwo... wiem jak to jest gdy sie meczy w nocy... ja musze uwazac przy przekrecaniu bo jak tylko mlody poczuje to zaraz nogami wali po watrobie... a wtedy swedzenie doprowadza mnie juz do szalenstwa...

Oj, fakt, ja dzisiaj w nocy myślałam, że się zadrapię..najgorzej to swędziała mnie..pupa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:..

Mamusie kochane powiedzcie mi jak poznać , ze brzuszek opada. ? moze to durne pytanie... mi się wydaje , ze raz opadł a czasem , że się podniósł..;-)

klaudzia naprawde ci wspolczuje tego swedzenia,bo wiem że tu w anglii to dla nich wszystko jest normalne i na wszystko maja wytlumaczenie ,ze tak ma byc. Całe szczeście już niedużo ci zostało

Bo jak leżę na plecach to Młoda odcina sobie dopływ tlenu (kładzie się na żyle głównej dolnej), przez co może się udusić :-( A gdyby nie rutynowe ktg, to żyłabym w nieświadomości.
Ja kiedyś czytałam że w zaawansowanej ciąży jest niewskazane spanie na plecach właśnie ze względu na ucisk na tętnicę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agisa to współczuje że tak masz :))

klaudzia a może ty masz uczulenie pokarmowe?? moja siostra po ciąży wylądowała w szpitalu bo właśnie się rozdrapywała i okazało się że to objaw uczulenia pokarmowego. Wyszło że ma uczulenie na kurczaka, pomidora, kapuste włoską (a całe życie głównie to jadła). Więc może u ciebie to wcześniej się objawiło. Wiem że ona musiała dostać jakąś kroplówkę. Lekarz wytłumaczył jej że za dużo alergrnów w jeden dzień zjadła. Ale skąd to można wiedzieć jak się w życiu nie było alergikiem.

ciekawe co u naszej ewelinki :))

reklama
Dziewczynki a jak to jest z tym opadaniem brzuszka?;-) bo niby patrzę od dwóch tygodni próbuje dostrzec a mi się wydaje ,że On jest ciagle jest w tym samym miejscu:-(, nawet mój maz sie smieje,ze jak siła woli będę go sciągała w dół to niedługo bedzie na kolanach:wściekła/y: Czy Wam tak znaczaco opadły?

Do góry