martolinka
Mama i nie tylko :-)
Iza BK umyłaś już włosy?:-) większość z nas będzie spokojna , że w razie co mozesz już jechać na porodówkę;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coś to moje maleństwo nieruchliwe dzisiaj:-(.Zaczynam się martwić,bo zwykle juz od rana wariuje w brzuszku a dzisiaj nic. Mam nadzieję że ma poprostu zly dzień.A wczoraj strasznie mnie bolał brzuch wokoł pępka...
że jak siadasz na kibelku, to Cię odchyla do tyłu, i masz wrażenie jakby kibelek był niższy, a także możesz wbiec na trzecie piętro bez zadyszki z zakupamiMamusie kochane powiedzcie mi jak poznać , ze brzuszek opada. ? moze to durne pytanie... mi się wydaje , ze raz opadł a czasem , że się podniósł..;-)
Tylko że ja się cała drapie nawet szyja, a nie zauwazyłam żeby była dłuższa
![]()
Iza BK umyłaś już włosy?:-) większość z nas będzie spokojna , że w razie co mozesz już jechać na porodówkę;-)
Dziewczyny z tym swędzeniem to powinnyście zamęczać waszych ginekologów.... dzwonić do nich że rady nie dajecie przecież to nie może tak byća może tak być że nagle alergii dostałyście?? albo za mało wody mineralnej pijecie?? (jest coś takiego jak nadkwasowość skóry)
A nie zaczęłaś używać jakiegoś nowego proszku do prania? Albo jakiegoś kosmetyku? A może to nowe farby na ścianach? Albo rzeczywiście alergia pokarmowa... Rany, jest tyle opcji, naprawdę współczuję :-(
Przyłączam sie do zyczen!!! Wszystkiego najlepszego Dziunia!dzis 20!! :] mialam dzis rodzic heheheh i co zonk ....
pozatym
WSZYTSIEGO NAJ Solenizantce dziuni 100 lat hehe chcialam ci urodzic syna tzn w dniu twoich urodzin a jak narazie to mu tam dobrze u mnie w brzuchu100 lat raz jeszcze
![]()
Royanna nadal ... coraz gorzej sie czuje ale chyba przemeczenie ale nadal w dwupaku pewnie temu ze juz chce to bede noscic po terminie hehehetemu juz nie chce ;-) niech se siedzi to moze nie poslucha i se wyjdzie hehehe
no i dzis 20 mialam rodzic a tu nic hehe