reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

no i dobrze, po co Ci po nocy się tłuc gdzieś... ja mam nadzieję, że mi się jakoś rozejdzie, bo budzenie sąsiadów, stresowanie dzieciaków i siebie mi się nie uśmiecha... wolę w dzień, jak zwykle..
wolałabym tteraz niż w środku dnia, bo wiem, ze babcie sa w domu i zawsze któraś do Kuby przyleci. Łatwiej wywlec je z łózka niż z pracy :-)

reklama
zaczynam sie czuc jakas inna...mam termin juz niedlugo i nic...wy wszystkie jakies skorcz itp a u mnie nic absolutnie nic...nie mialam nawet jednego....tylko jak stoje to mam brzuszek twardy automatycznie ale to chyba juz od 6 miesiaca....o co tu kurde chodzi...pocieszam sie,ze moze ja poprostu zaczne pewnego dnia rodzic i juz...bez zapowiedzi i ostrzezen....:eek:
katrenki
Nie jesteś sama - mamy prawie identyczny termin a ja też zadnych skurczy nie czuję - kłucie, ciągniecie, nisko główkę, bolą mnie plecy ale skurczy nie odnotowałam, wiec moze po prostu ten typ (tzn taki jak my) tak ma ;-)
Mi tam póki co się nie spieszy..;-)
Nie ma co się martwić na zapas.

Kolorowych snów wszystkim życzę:wink:

ja tez nie mam zadnych skurczy- tylko twardy brzuch, a czasami bol jak na okres, ale gdzie mi do ciebie z terminem....
ja sobie wmawiam,ze spora czesc rozwierania sie szyjki albo przespie,albo nie zorientuje sie,ze to juz :tak::-D potem tylko hyc do szpitala i szybciutki porod.
nie ma to jak autosugestia, a nuz zadziala :-D:-D

mozliwe, ze my takie dzwne typy jestesmy....:-D
tak czy inaczej blizej niz dalej.....:-D
kolorowych....

cociaz wiecie co z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej to jak sobie pomysl, ze toretycznie za 2 tyg bede MAMA to jakos dalej nie moge w to uwierzyc....:eek:

Ostatnia edycja:
zaraz chyba umre dosłownie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od paru dni nie moge isc do ubikacji i zaraz chyba zwariuje z bolu czuje sie jakby brzuch mi mial zaraz eksplodowac od wczoraj jem jablka gotowane probuje czopkow glicerynowych i nic w dodatku od tego wszystkiego wychodza mi hemoroidy :sad::sad::sad: wlasnie wyslalam meza do apteki po wszystko co moze cos pomoc jezeli ktos ma jakis pomysl jak mozna sobie z tym poradzic to BLAGAM bo juz jestem strasznie zdesperowana
kurcze, no dziś mi wyskoczył hemoroid :(((( a nie miałam zaparć!!! boli jak cholera :((( aż siedzieć nie moge za bardzo. Jutro rano mąż leci do apteki po posterisan bo przeciez nie dam rady. Nigdy nie miałam problemów z tego typu rzeczami. Znacie jakieś sposoby????

Witam kochane :-) Ja przez kaszel nie dam rady spać.... Męczy mnie niesamowicie... Zjadłam wczoraj chyba 3 ząbki czosnku na kolację i katar przeszedł. Zostaje teraz tylko uporać się z kaszlem...

KaśkaK - mała jest silna i już niedługo pewnie wypiszą ją do domu - jest pod opieką lekarzy. Życzę dużo siły i wytrwałości.

A co do tej alergii - mój mąż jest alergikiem i w czasie ciaży jem dużo nabiału i codziennie rano płatki śniadaniowe na mleku. No i pojawiły się na rękach pryszczyki, mówiące o tym, że nie powinnam tyle mleka jeść. Tylko dla mnie to mleko to czasami jedyny pokarm jaki mogę jeść.

reklama
Ja dzis nie mogłam usnąc aż do 2 w nocy...:sorry:Teraz mąż juz poszedł do pracy to sie połozę może zasnę..Niunio dał w nocy czadu że myslałam że wyskoczy ze mnie...a teraz śpi...Już mojeu powiedziałam że jutro się bzykniemy porządnie może cos zadziała i zacznie się akcja porodowa akurat na week by nam pasowało:-D:-D:-D

Do góry