• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

no to nie za wesoło z tą fiestą...
a ja Ci powiem ze irlandzkie prawko jest tanie....:tak: właśnie mój D będzie sobie robił tu..za 99e późńiej w pl ewentualnie wymieni je na polskie....i problem z głowy...
ja uznałam że nie będę za każdym razem dziecka tachała z sobą żeby np coą jechać kupić czy wogóle... jego wyślę a ja z dzieckiem zostanę sobie w domciu:-D

reklama
no to nie za wesoło z tą fiestą...
a ja Ci powiem ze irlandzkie prawko jest tanie....:tak: właśnie mój D będzie sobie robił tu..za 99e późńiej w pl ewentualnie wymieni je na polskie....i problem z głowy...
ja uznałam że nie będę za każdym razem dziecka tachała z sobą żeby np coą jechać kupić czy wogóle... jego wyślę a ja z dzieckiem zostanę sobie w domciu:-D
no wlasnie dlatego tez chce zeby onmial prawko...zebym ja wszedzie nie musiala...a tutaj mozesz kupic provincional driving licence i wtedy przyklejasz na auto P i ktos moze cie uczyc kto ma min 4 lata prawko albo robisz kurs okolo Ł500 no oczywiscie zalezy ile egzaminow....

w ogole jak sobie siedze i kilkam to D czesto pyta co tam u Twoich kolezanek? A, ze u nas ostatnio taki ruch to ciagle mu mowie - kolejna sie rozpakowala.... a on zis do mnie no to co ty Kochanie tak sie ociagasz??? Myslalam, ze mu zdziele....:cool:

Ostatnia edycja:
ojjj dziewczyny ciezko macie z tymi facetami bez prawa jazdy... ja bardzo duzo jezdze bo jazda mnie uspakaja ale na porodowke nie wsiadlabym z nikim innym do auta... wogole Kamcia podziwiam ze dajesz mu jezdzic bez prawka teraz w ciazy... ja bym chyba na leb dostala ze strachu... hehe wszedzie widze jakies niebezpieczenstwa...

Katrenki zdawac prawo jazdy w Anglii to naprawde pestka jak sie tylko przylozy wiec napewno uda sie mu za pierwszym razem :tak::tak:;-) jak mi sie udalo to i facetowi sie uda hehe

ojjj dziewczyny ciezko macie z tymi facetami bez prawa jazdy... ja bardzo duzo jezdze bo jazda mnie uspakaja ale na porodowke nie wsiadlabym z nikim innym do auta... wogole Kamcia podziwiam ze dajesz mu jezdzic bez prawka teraz w ciazy... ja bym chyba na leb dostala ze strachu... hehe wszedzie widze jakies niebezpieczenstwa...

Katrenki zdawac prawo jazdy w Anglii to naprawde pestka jak sie tylko przylozy wiec napewno uda sie mu za pierwszym razem :tak::tak:;-) jak mi sie udalo to i facetowi sie uda hehe
powiedzialam, ze ma 3 podejscia....potem bede musiala sie juz zdenerwowac:-D

Dziękuję niunians za słowa otuchy... :sorry2:
Co do ciśnieniomierzy to wiem ze różnie to z nimi bywa... rodzice kupili jakiś w aptece (tata ma nadcisnienie) i po miesiacu niejasnych/sprzecznych odczytów okazało się że on jakiś kiepski byl...

dziubasek - a stosujesz coś na to? Coś lekarz ci powiedział na ten temat?
Ja stosuję Posterisan H, nigdy wcześniej nie miałam z tym do czynienia. Dobry znak jesy taki, że mam tego hemoroida od dwóch tygodni a od tygodnia mnie nie boli, nie powiększa się. Lekarz powiedział, że wchłonie się dopiero po porodzie, wcześniej nie ma szans. Także czekam do porodu! Zobaczymy....
Rozstępów póki co nie mam :)))) ale cichooooo!!!!

ja w sumie też jeszcze prowadzę:tak: bo jestem jedyną posiadaczką prawka w tym domu:sorry2:
a na zakupy niestety trzeba jeździć....

U mnie niestety tez tak jest. Ale od kilku dni nie wsiadam za kierownice, bo balam sie ze mnie zlapie w drodze, albo jeszcze jakis wypadek bedzie, i dziadek mnie wozil, ale od dzis wracam za kolko, bo skoro nie mam w tym tygodniu rodzic to co mi szkodzi :confused: No i Julka juz zdrowa, wiec od pon do przedszkola z powrotem, a ktos ja wozic musi.

reklama
Jeśli chodzi o prawko, to ja też pierwsza miałam :))) mój mąż później zrobił :))) jak kupiliśmy samochód DOPIERO!!! cwaniak, bo ja byłam jedynym kierowcą i na imprezach kto pił???? ON :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry