D
dziunka24.
Gość
Haha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

co widzxzę u was burze.... 

spakowałam laptopa i wyszłam.. i teraz nie wiem co zrobić...
. moja mało marudziła prawie wcale .. ale teraz chyba jej będzie wychodziłą górna jedynka, bo jst trochę marudna już z 5 dni.. chyba że to od czegoś innego...a jeszcze mam pytanie odnosnie zabkow ile czasu od pierwszych obijawow czekalyscie na ich wyjscie bo moj maly juz kilka dni jest marudny i lekarka mowila ze to zabki. Czeka i czekam a narazie nic nie widac, i jeszcze jedno czy przy wszystki zabkach jest problem czy tylko przy tych pierwszych dziecko cierpi
w piątek ruszy więc wybieramy się z małą na ciąg dalszy dnia dziecka
no to pieknie teraz to juz chyba musisz wrocic do pracyMnie też dziś spotkała niespodzianka. Mój A mi ją wręczył. Wypowiedzenie umowy o pracę:-( Totalna załamka. Powiedzieli mu że to dlatego że jest najniższy stażem w tej firmie, a jest mało pracy i jeśli za tydzień wpłyną zamówienia to przyjmą go z powrotem. Ale znając naszego pecha... Choć A mówi że już były takie sytuacje i zatrudniali na nowo...
to faktycznie mialas przygode, duzo zdrowkaa ja jak tylko położyłam dzieci pojechałam z mmamą do carrefura, w międzyczasie zaczęła się burza, wychodzimy ze sklepu a cąly parking zalany do pół-łydkilodowata ta kaluża jak diabli, teraz siedzę i kicham (dobrze, ze klapki przynajmniej miałam)
kiedys przy tych starych antenach to chociaz program byl przy kazdej pogodzie a teraz deszcz i nie ma sygnalu.no i masz ci los .... pada ... grzmi .... i nie ma tv ;P