• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

no dobrze to niech nie daje. Moim zdaniem jak mod jest mieszany z błotem to ma prawo dac bana. Normalnie (wszędzie indziej) mody sa "nietykalne". Ale to nie o to chodzi. Tylko o to, ze co jakiś czas dyskusje przeradzają sie w zwykle pyskowki. Moim zdaniem posty typu "jesteś taka i taka" są co najmniej nie na miejscu. I obrywa się nie tylko modom. Nie powiem, sama się kiedyś w taką pyskowkę niepotrzebnie wdałam. Przyznaję sie do winy

reklama
no dobrze to niech nie daje. Moim zdaniem jak mod jest mieszany z błotem to ma prawo dac bana. Normalnie (wszędzie indziej) mody sa "nietykalne". Ale to nie o to chodzi. Tylko o to, ze co jakiś czas dyskusje przeradzają sie w zwykle pyskowki. Moim zdaniem posty typu "jesteś taka i taka" są co najmniej nie na miejscu. I obrywa się nie tylko modom. Nie powiem, sama się kiedyś w taką pyskowkę niepotrzebnie wdałam. Przyznaję sie do winy
No i widzisz - sama sie wdałas czyli co? teoretycznie tez powinnas dostać bana...? :sorry2:

Ja nie mówię ze pomysł jest zły tylko ze trzeba by go dopracować :tak:

witam:-)
właśnie nakarmiłam małą ale dzisiaj jest ten jeden z wyjątkowych dni kiedy to nie zasnęła po karmieniu:-p
tak więc siedzę i się nudzę:sorry2:a mała biega po całym salonie i bawi się zabawkami... hihih

yh ...

Cleo gdzie ta cudna fotka ? :|

my wstalismy ... pawełek lata po podłodze a ja se kawke pije i nadrabiam wczorajsze BB ... ale zeście napisały :| powiem ze szczerze nie doczytałam wsyztskiego bo:

• nie mam ochoty udzielać sie w te durne sprzeczki,
  • nie chce mi sie
hehe ;P
dzis u nas pogoda średnia jest okolo 15 stopni niby ma byc do 22 ;] wiec moze do parku na spacer ...
wczoraj pierwsza przejażdżka Pawełka na foteliku byl zachwycony patrzył przez okno i nie płakał na koniec zasnął i było mu wygodnie :) ciesze sie z zakupu ... :) we wtorek wyjeżdżamy z Pawełkiem "na urlop" ;] do siostry :) pewnie nie odpocznę ale na pewno oderwę sie od życia codziennego ;]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry