Kasiiula
mamusia Pawełka :)
tez ostatnio myslalam jak to bylo u mojej siostryNie mam zielonego pojęcia ale mógłby się juz skończyć![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez ostatnio myslalam jak to bylo u mojej siostryNie mam zielonego pojęcia ale mógłby się juz skończyć![]()
hahahahahahahhahaah powiem ci ze na demotywatory <maz czasem zagląda> był fajny przykład... cos wpisywało sie a tam o jednymproba znalezienia czegos na ten temat w googluuu - niezapomniane przezycie...
Od kiedy bardzo dziwny zakaz pt "nie deptac trawy" został zniesiony sopockie parki ozyły. Widac rodziny z dziecmi. Zrobilo sie piknikowo, wesolo;-)i my korzystamy
a jak to jesty w Waszych miastach?
ja tam dzisiaj mam piasek w oczach,m ale to moja wina przyznaje sie bez bicia
wina nr 1 to taka że przykryłam mojego synka kocykiem (pierwszy raz od tych upalow) wydawalo mi sie ze mu chlodno
wina nr 2 zamknelam okno w pokoju
no i moral taki z tej przygody ze synkowi bylo strasznie goraco i spocony obudzil sie o 3 i nie chcial zasnac przez 40 min, a potem dospal do 6 i koniec z placzem zmeczony zasnal o 9 na pol godzinki i po 11 na spacerku pare minut, a teraz sie meczymy i ja i on, ale juz dawno nie bylam taka zmeczona a chlop od wczoraj w trasie wraca dzisiaj po 20 na 2 godz i dalej w swiat.
Ja zdecydowalam sie zrobic porzadek z nadrzerka i jutro zabieg po basenie synka, echhhhhh stracha mam ale co tam
Wszystkiego naj, naj dla uroczej Joasi, dużo zdrowka i niech to chorubsko szybko ucieka
Dziewczyny do kiedy trwa etap oralny? no szlag mnie juz trafia... ciagle cos musze jej z pyszczka wyciagac...
bosh .... bez komentarza .....U nas zakazów nigdy nie było ale i zwyczaju w leżeniu na trawie również. A szkoda. To pewnie wina właścicieli psów które po trawnikach spacerują mimo zakazów. Tak jak spacerują z nimi po plaży - a jest ewidentny zakaz i groźba karą grzywny do 500zł. Ale policja czy straż mają chyba to w nosie.
To rób porządek , rób. Ja mam nadżerkę od ponad 5 lat, ale że się nie zmienia i jest ciągle taka sama lekarze karzą zostawić w spokoju.
U nas praktycznie zupełnie zanikł i teraz patrzę że chyba to źle? Tzn w domu nic nie liże, ewentualnie pożera chusteczki. A na dworzu trawę i wszystko co na niej znajdzie ale nie zabawki. Nową rzecz raz obliże a później już nie.
Brat A przywiózł z Norwegii paczkę pampersów. Na polskie wychodzi za 50 szt - 15 zł. I stwierdzili że jak będziemy chcieli to nam będą kupować! Teraz! Po 8 miesiącach! Jak tak mało pieluch schodzi! A wcześniej to chętni nie bylia prosiliśmy nieraz!
Ale i tak zrezygnujemy bo mimo że wyższe od oryginalnych pampersów to sam środek taki zwykly jak podpaska, że boję się ze zaraz pupa się odparzy.
LASKI Z NORWEGII jakich pieluch używacie?
Mają synka miesiąc starszego od Joasi który wolny czas spędza w chodziku. Nie siada sam, ba! nie siedzi nawet jak go się posadzi, zaraz się przewraca i to tak że główką uderza z całym impetem w podłoże, nie turla się nawet. I to dla mnie kolejny argument PRZECIWKO CHODZIKOM.
Do jedzenia boją się mu dawać flipsy ale rogalika 7days nie
No! Wygadałam się![]()
hahha bo to mydziunka a jakie Ci te pieluchy kupili?? ja używam głównie Libero i one kosztują ok 50nok (25zł) za 29szt i jestem z nich bardzo zadowolona jeśli chodzi o chłonność ,a ostatnio kupuje takie zwykłe produkowane specjalnie dla sklepu w którym robię zakupy i one kosztują 32nok (ok 16zł) za 50szt Zobacz załącznik 267080 i też jestem zadowolona , bo jeszcze mi się nie zdarzyło żeby przeciekł albo coś w tym stylu , a tak wogóle to mi strasznie to dziecko na obrazku przypomina Pawełka Kasiuli![]()
hahaha dorabiasz sobie na zabawki dla Pawełkahahha bo to myale ciii
![]()
No i sie wydalohahha bo to myale ciii
![]()
hahaha dorabiasz sobie na zabawki dla Pawełka![]()
hahahahahNo i sie wydalo![]()