reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

tylko gorzej z dziunka i jej małżowina;D jestem za 17, juz nie ma takiej duchoty (podobno wcale sie nie zapowiada na ten tydzien) a i jak zajedziecie dzieci spac a wy: a) pogaduchy do rana ze znajomymi b) idziecie spac c) dziki seks:DDDDDD

reklama
tylko gorzej z dziunka i jej małżowina;D jestem za 17, juz nie ma takiej duchoty (podobno wcale sie nie zapowiada na ten tydzien) a i jak zajedziecie dzieci spac a wy: a) pogaduchy do rana ze znajomymi b) idziecie spac c) dziki seks:DDDDDD

HAHAHAHA posikam się zaraz:-D chyba ze znajomymi w czworokącik:-D

Dziewczyny jak najlepiej wyruszyć?[/U]

Wieczorem ok. 20 - dzieci zasną i zjeżdżamy na 24 do znajomych - i tu już głośno, dzieci się pobudzą i będzie problem.

Nad ranem ok 4 - zerwać dzieci z łóżek przerzucić do auta i tam dośpią, na 8 jesteśmy u znajomych.

Czy popołudniu, koło 17, na wieczór zjeżdżamy i kładziemy dzieci spać do łóżek.

A się upiera na 17, ale ja przekonana nie jestem...

ja bym obstawiała 4 rano a jak nie to względnie ta 20 by do mnie przemówiła:-)

Aga dzieki ... lepiej ciut ... byla rozmowa w samochodzie i widze duza poprawe w domu siedzi i bawi sie z Pawłem juz z 2-3h i bawi sie a nie "bawi" ogladajac tv czy cos :p karmił nawet spiewał mu tanczyli se ... wiec moze moze cos zaczyna sie dziac ... zaraz zreszta idzie go usypiac na noc :p
D

to dobrze :-)

o jaaaaaaa wybieram C chyba gdzieś pojadę z moim mężem :-) (no i dziećmi ofkors)

ale mialam stron do nadrobienia, oczywiscie spoznione ale szczere zyczenia dla solenizantow i solenizantek

no i ja jestem też za C

My po wizycie opiekunki.
Akurat w kiepski moment trafiła, bo Joasia śpiąca, ale ogólnie śmiała się do niej i to z bliskiej odległości, na ręce jeszcze za szybko, za to do jej 14-letniej córki od razu poszła i ją "obcałowała":-D Potem poszła spać, a my dogadałyśmy szczegóły.
Będzie do nas przychodzić przed 9-tą, karmić Asię a potem do wózka i spać. I tu już ma z głowy jakieś 3 godziny. Adam wyjeżdża 15-tego sierpnia więc do tego czasu on będzie rano karmił małą, usypiał, o 13 będzie przychodzić opiekunka na godzinę, dwie aby oswoić się z niunią.
No, zobaczymy jak to będzie...

ALE NUMER:-D Prawdopodobnie jedziemy w tym tygodniu do znajomych do Poznania, potem z Poznania do Warszawy Kilolka odwiedzić - jakby jej pasowało of course (niech pasuje, niech pasuje PLIS, PLIS!!!!!!!!) i potem do domku. Nie, nie, Białegostoku już nie dam rady zaliczyć:-D
Dziewczyny na chat dziś wskoczcie to obgadamy :tak: A jest ktoś z Poznania?

"Bisy" i Biesy ;) w tym ja Zla Smoczyca ze swoim Smoczatkiem.

ja bym obstawiała 4 rano a jak nie to względnie ta 20 by do mnie przemówiła:-)

to dobrze :-)

o jaaaaaaa wybieram C chyba gdzieś pojadę z moim mężem :-) (no i dziećmi ofkors)

ale mialam stron do nadrobienia, oczywiscie spoznione ale szczere zyczenia dla solenizantow i solenizantek

no i ja jestem też za C

oj dziewczyny tylko jedno wam w glowie:-D:cool2: a moze isc na calosc i nie zwazac na skutki opcji "c"?:elvis:

reklama
oj dziewczyny tylko jedno wam w glowie:-D:cool2: a moze isc na calosc i nie zwazac na skutki opcji "c"?:elvis:

a ja kupilam sobie dzisiaj nowy stanik - brazowy i chodze za mezem i pytam sie czy mu sie w nim podobam i pozwalam mu dotknac hihi,
to terapia po karmieniu piersia dla nie wtajemniczonych - moj maz chyba ma jakas awersje, no tak nakrecam meza a ja nie moge jeszcze do czwartku, ale to tak chyba robi że jak nie mozna to ...., oooooooo mąż juz mi zakazał kupować nowych staników hihihihihihihihhi

Do góry