Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlaczego życie jest takie okrutne. Mam koleżanke, bardzo bliska. W ciazy biedna przytyla az 27kg, kiedy urodzila momentalnie zgubila wage dosc drastycznie. Miala anemie, zaczely sie bóle stawów , miesni itd. Chodzila od lekarza, do lekarza, łykała witaminy a bylo coraz gorzej. Dziś dowiedziałam sie ze stwierdzono u niej chorobe immunologiczna zwana toczeń-nieuleczalna. Dziewczyna ma 23lata. Jeju tak mi jej szkoda, wspolczuje dziewczynie bardzo. Ona kocha dzieci, i teraz nie wiadomo czy bedzie mogla zajsc w ciaze. Lekarze powiedzieli jej ze zachorowala prawdopodobnie przez ciaze. Ciało strasznie sie meczyło, do tego duza waga obciazyla stawy i organizm zaczął bronic sie sam. Boze jakie to smutne i niesprawiedliwe![]()
sawi nie ma okreslonego czasu ile wychodzi zabto sprawa indywidualana
Kasiula foch![]()
Mały spi , pranie sie zrobiło , słonce swieci- zyc nie umieracchce w koncu sie wziac i sprzedac wozek na allegro, bo teraz 2 mi zagracaja.
Mam pytanie: ktos bliski z naszej rodziny lezy unieruchomiony w spitalu w kartuzach. Chciałąbym go odwiedzic z mezem , ale nie mamy za bardzo z kim zostawic małego... moge go wziac ze soba? to nie zaden oddział zakazny, ale mam watpliwosci
pewnie nie obieca mi jeszcze " będe grzeczny"to bedzie krotka wizyta , ale zawsze razniej jak ktos w tak smutnym miejscu Cie odwiedz
![]()
Ula pewnie , ze nas wpuszcza , to nie problem. Pisałam juz , ze to nie odział zakazny tylko chirurgiaa bakterie to mam nawet na klawiaturze , ale dziekuje za troske
![]()
Ulaty to posrana jestes
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ale to slodkie - jak tak czytam
Ps: puscisz go na randke jak skonczy...hmmm... eee... te 30 lat?
;D (zart to jest)