reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Moj maluch to ksiazkowo przechodzi objawy roznych szczepionek czy chorob (np 3-dniowka). Własnie go powoli lapie goraczka po piatkowy szczepieniu, pielegniarka mowila ze moze sie pojawic a nie musi w 3 lub 5 dobie :((((((
Z takim rykiem nam zasnal i chyba odpadna nam sanki :(((( w kosciele za to byl grzeczny jak aniolek, siedzial w wozku cala msze

reklama
u nas wczoraj zasypalo, szybko pojechalam zmienic lysa opone :) zimno i na dworze i w domu. wydaje mi sie,ze mam jakiegos pecha do domow, bo co koleny wynajmuje to zimniejszy. a ten zimny,bo m jakies wywietrzniki w scianie (czyt kratki, 1 w kazdym pomieszczeniu) i z tego ciagnie,ze masakra. zakleic nie moge, bo strasza,ze wtedy centralne nie bedzie mialo ciagu i hmmm... spaliny? opary, niewiem co,ale bedzie mi sie zbierac w pokoju. i tak juz kupilam alarm na wykrywanie czadu, bo jestem panikara.
dzisiaj rano, jak zeszlam do salonu (bo centralne w scianie w salonie) to bylo tam cale 10 st C ! oczywiscie zaraz wlaczylam ogrzewanie i juz widze, jakie rachunki mi przyjda tej zimy :(((((

jutro szczepienie, nie znosze tego, szkoda mi dziecka :(

ide sie zbierac, trzeba na jakies zakupy wyskoczyc, bo mala nie ma juz szynki, i co ona bedzie teraz jadla? :)))))

pozdr

banana moze nie bedzie tak zle na tym szczepieniu, pawel nie plakaz tylko pisnal, ale ani jednej łezki nie uronil

za to wczoraj jak walnal sie glowa w podloge to troche poplakal

Edit: Udało nam sie zrobic wypad na sanki, bylo super!!!!
Sanki bomba i pchacz tez sie sprawdza, ciesze sie ze mnie na niego namowilyscie :))

cześć laseczki:-):-)
witam zimową porą ale zimno brrrrrrrr

oglądałyście mam talent ale lipa... powinien ten reggowiec czy jak to sie tam pisze wygrać
w ogóle uważam że dzieci nie powinny brać udziału w takich programach...

Martolinka
nie pokłóciłaś się przypadkiem z mężem bo wracaliśmy od teściów i na rmf-ie była dedykacja od Marty dla Mirka który siedzi obrażony obok w pokoju:-D:-D

banana moze nie bedzie tak zle na tym szczepieniu, pawel nie plakaz tylko pisnal, ale ani jednej łezki nie uronil

za to wczoraj jak walnal sie glowa w podloge to troche poplakal

Edit: Udało nam sie zrobic wypad na sanki, bylo super!!!!
Sanki bomba i pchacz tez sie sprawdza, ciesze sie ze mnie na niego namowilyscie :))

proszę linka, bo właśnie dziś jestem na etapie wybierania :) Dziękuję

reklama
Witajcie kochane!!!!
pojechałąm ztym pogryzieniem na pogotowie. Tam zastrzyk na tezec i antybiotyk . Zglosi sie do mnie sanepid i zostane zbadana na obecnosc wsceklizny:-( mam spuchnieta reke i boli... ech..
Aga nie nie poklociąłm sie :tak: maz dzis jest z mlodym a ja z siostra rozbijałam sie po miescie:-D wiec nawet nie bylo okazji:-D
jak minal Wam weekend?

Do góry