reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Oj ja tez wlasnie weszlam zeby sprawdzic co z dziewczynami. Mam nadzieje ze OK.
Nieustannie tez myśle o Pawełku i Gosi.........jutro wielki dzień. Mam nadzieje ze wszystko pójdzie dobrze.

Młody własnie zasnął. A brzuszek ma jak w ciąży :D Nie dosc ze o 15 zjadł całą miche gestej pomidorówy z miesem i ryzem a potem winogrona i biszkopty to o 18 od nas zjadł jeszcze porcje ryby z kartofelkami i buraczkami :tak: Uwielbiam kiedy pałaszuje aż mu sie uszy trzęsą. Dopił to połową mleczka, wyszorował kły i śpi :happy:

Wlasnie siadlam przed kompem bo myslalam, ze sa juz jakies wiadomosci od Agrafki a tu jeszcze nic :( Na pewno jest wszystko ok:tak:

Kuba tez uwielbia frytki, robimy je w piekarniku, mi osobiscie bardziej smakuja robione w oleju ale z piekarnika chyba zdrowsze :) kotlety tez je i nic mu nie jest. Zreszta On je wszystko:tak: Moj glodomorek hehe :D
dzisiaj jadl śledzie:tak: ale mu smakowaly ;)

I znowu samotny wieczor, Mlody wlasnie poszedl spac, maz pojechal do pracy ale tylko na 6 godzin, super ;) miala dzisiaj przyjsc @ a tu nic, czekam na nia jak na zbawienie, zeby pozniej spokojnie moc sie starac ;) pierwszy raz nie moge sie doczekac @:-D

witam! melduję, ze żyję

Dziekuję za życzenia

Dziunka, Aza przytulam

uff dziewczyny jestem skonana. Mam nadzieje trochę teraz po tych wczasach odpocząć, bo normlanie masakra. Nie dość, ze sporo marudzenia to przeciagali nas noralnie na maksa - o 5 sekund nowy pomysł. Dobrze, ze to dziura była i w sumie atrakcje tylko w weekend, bo byśmy padli trupem. Nawet lapka z netem zabrałam ale okaząlo sie ze to takie zad... ze nawet telefony zasiiegu nie mialy, z reszta nie mialabym czasu zajrzec. Tylko pogoda bardzo średnia. 2 dni ldne byly to chlopaki sie babrali w wodzie, a dzisiaj zimno koszmarnie i wiało aż malo glowy nie urwało wiec wczesnie wróciliśmy choc żal było

Czesc po wakacjech Kilol :) powróciłam :D
Ula - coś się cackasz :) odwagi kobieto daj Synkowi pożyć :D niech się ubabrze i frytę zję i rybe (ale bez ości) i całą masę nadmorskich przysmaków :)
Dziunka - [`] dla kuzyna, mam tylko nadzieję że umarł "z pasji", choć to żadna różnica dla bliskich
AzA - dla kolegi podwójne [`] [`] - to takie smutne jak człowiek sam się zabija

My opanowałyśmy bunt metodą zmęczenia kożelanki Idy :) jest na "wybiegu" średni 6-7 godzin dziennie. Po powrocie do domu generalnie pada na twarz :D

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiulek a dziekuje, spacerek sie udal:tak: dziewczyna super a jej malutki synus przeslodki:-) Mam nadzieje, ze sie zapatrzyłam:-D nawet sama mi mowila: " Bo sie zapatrzysz", oby:-) Cieszę się bo mieszka naprawdę blisko mnie:tak:
Jeszcze troche i chlopaki beda sie bawic:-D Kuba tez ogladal Malego z zainteresowaniem;)

Kilolek fajnie, ze wrocilas ;)

Do góry