reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Ale Dziunka mnie cywilicacja nie dokucza ani nie przeszkadza :) Wakacje bez prądu, w namiocie, lesie, bez cywilizacji, luksusów to dla mnie survival a nie wakacje ;p

U mnie zaczęło padac, nawet nie oglądalam pogody na najbliższe dni, słonce ZAMAWIAM SŁOŃCE!

reklama
Anawawka ja tez jestem z Wami:tak::tak: jeju, sama sie stresuje :( czekamy na dobre wiesci:-)

Ula wiadomo, ze te garnki czy patelnia nie ważą Bóg wie ile i nie zajmuja duzo miejsca ale wedlug mnie tez to niepotrzebne, wyluzuj tak jak piszą dziewczyny:tak: i sie tak nie stresuj;-) i udanych wakacji, czasami po prostu chyba troche za szczegolowo wszystko nam opisujesz i pozniej chcesz jakos to wytlumaczyc, niepotrzebnie:no: wiadomo, ze niektorych cos zawsze zainteresuje, spytaja albo uwazaja ze tak robisz niepotrzebnie (to przeciez normalne-dyskusja:tak:) a Ty sie stresujesz....

Jeju ale jestem niewyspana, zaraz chyba ide sie polozyc, Mlody juz poszedl:tak:
maz wrocil przed 2 z pracy i mnie obudzil:wściekła/y: chcial pogadac:tak: i tak lezezlismy chyba do 4.30 a Kuba przed 7 zrobil pobudke, oczywiscie mi bo maz wiadomo musi sie wyspac bo wieczorem znowu do pracy:( ach, jak usnie Kuba to ide glowe do poduszki przylozyc:tak:

:D ja zapomniałam już jak super słodko jest na tym forum :D energicznie i rozwijająco :)
Ja Idę zabiorę pod namiot jak skończy 6/7 lat, sama jestem typem survivalowca, łowię ryby, do szczęścia potrzebny mi działający kocher, menażka, finka, sól :) mocny śpiwór a namiot to już niekoniecznie (stodoły są, stogi siana) chociaż może być.

Kiedyś spędziłam dwa miesiące na pojezierzu suwalskim, sama z psem suką Koną (ON) i plecakiem. Bez namiotu. Zeszłam je w każdą stronę. Kocham te tereny.

Zawsze na początku wakacji jeździłam w okolice Warki zarobić na truskawkach dwa tygodnie, potem w długą po kraju. Najczęściej stopem. Skończyłam ze stopem jak miałam jakieś 25 lat - wtedy lepsza połowa poprosiła o to żebym już nie jeździła. Wypasione hotele kojarzą mi się z ograniczeniem wolności. Naszym rodzinnym kompromisem są gospodarstwa agroturystyczne. Ale i tak mam w roku tydzień tylko dla siebie co równa się z wypadem na ryby w okolice Sejn, wtedy czuje że żyję i się ładuję.

Ida wybierze w przyszłości co będzie chciała, no i rozumiem osoby które mają inaczej. Nie każdy jest fanem robali w poduszkach :)

Nie mówię że źle - tyle tylko że w życiu nie powiedziałabym że to ta kobieta...zupelnie niepodobna ech.

Nigdzie nie jest napisane że jest w ciąży?

Ostatnia edycja:
A :) no to co innego :) widziałam ją na żywo jak grała w Poznaniu w 2008 roku (okazuje się że to był 2007 rok :) - czas leci)wyglądała na swój wiek + jeszcze drugie tyle. Wydaje mi się że teraz wygląda lepiej - przynajmniej jest zadbana a to już sporo :)

Ostatnia edycja:
wiecie co dziewczyny mam malego stresa:/
Zapewne slyszalyscie o zamieszkach w Londynie, cholera no masakra. Malo tego- dzisiaj w nocy byly tez w naszej miejscowosci bo kolezanka zwiewała:tak: a moj mąż dzisiaj i nastepne dwie nocki ma wlasnie trasy do Londynu, zawsze w trakcie przerwy tam spał w ciężarowce ale juz mu zapowiedziałam, ze ma spadać jak tylko sie rozladuje. Kurde pewnie panikuje jak zawsze ale troche sie denerwuje tym....

reklama
Oj Dziunka - toż ona była boginią wszystkich lesbijek w tym kraju :) pewnie że była śliczna. Ale czas ucieka :) i tak lepiej wygląda niż np Cameron Diaz :D

Do góry