reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

wiecie co dziewczyny mam malego stresa:/
Zapewne slyszalyscie o zamieszkach w Londynie, cholera no masakra. Malo tego- dzisiaj w nocy byly tez w naszej miejscowosci bo kolezanka zwiewała:tak: a moj mąż dzisiaj i nastepne dwie nocki ma wlasnie trasy do Londynu, zawsze w trakcie przerwy tam spał w ciężarowce ale juz mu zapowiedziałam, ze ma spadać jak tylko sie rozladuje. Kurde pewnie panikuje jak zawsze ale troche sie denerwuje tym....

Polaa - a masz gdzie wyjechać? Jacyś znajomi? Na tydzień?

reklama
Oj Dziunka - toż ona była boginią wszystkich lesbijek w tym kraju :) pewnie że była śliczna. Ale czas ucieka :) i tak lepiej wygląda niż np Cameron Diaz :D

czytałam o Cameron wczoraj :D:D:DD kiedyś była ładna ,pewnie i teraz tez gdyby nie tyle czegos tam w polikach :-Dale w sumie sie jej nie dziwię ...Holywood robi swoje

dobra spadam do Biedrony po pieluchy :D
pogoda ************************** piiiiiiiiiip :-D

passi znajomych wszystkich to ja mam wlasnie tutaj albo w Londynie:tak:
o to, ze ja tutaj zostaje sama na noc to sie najmniej boje bo centrum w miare daleko a wydaje mi sie, ze to bylo jednorazowe tylko. No ale chodzi mi o ten Londynu, moj tam bedzie dzisiaj w nocy i pewnie bede sie martwila jak glupia:( na pewno nic sie nie stanie ale swoje trzeba przezyc:(

Tak jak Passi napisala są osoby takie i takie, jakze byłoby nudno na tym swiecie gdyby jeden ludź do drugiego był podobny ;D
ja "robali w poduszce" nie toleruję ;p wolę wygodniejszy tryb życia.

I dodam ze kompletnie się nie zestresowalam...bo niby czym?

zmieniając temat - Oli na drzemkę wypił butlę pod koniec juz usypiając, wypił do konca i przez sen "Już" ;P Słowo "już" towarzyszy nam od kilku dni, jest jak dojeżdżamy do domu, jak mama założy ubranko, jak Olis zje cokolwiek, "mama juz" :)
Rozgadał mi się ten mały człowieczek sama nie wiem kiedy :)

Witajcie,
jesieni c.d.
Boli mnie głowa ,ale nie mogę niestety sobie ulżyć. Antek wyprowadził mnie dziś z równowagi , ale to na zachowaniu...

Ula kobieto wyluzuj.. To w końcu wakacje:tak:Jeżeli potrzebujesz tcyh garnków dla spokoju psychicznego to w sumie lepiej niż jakbyś miala inne, większe gabarytowo przedmioty;-)
Ja osobiście hoteli nie trawie. Bezosobowe, jednakowe miejsce do spania... Natomiast agro uwielbiam. Wszędzie tam gdzie jest swojsko , wiejsko i pachnie krowami:tak:
Dziunka , czyli @ nie ma?
Anawawka myśle o Was ciepło..:tak:
Polaa bez czarnowidztwa proszę.:happy:

Ostatnia edycja:
Pogadaj bo czasami naprawdę trudno wytrzymać. Ostatnio się w temat wgłębiłam ze względu na moje silne bóle głowy.Bez tabletki ani rusz.Paracetamol na mnie niestety nie działa.
Trzymam kciuki za wizytę,

reklama
martolinka czarnowidztwa nie ma ;):) po prostu, wiesz, lekki stres :( ale nic sie nie stanie przeciez :D wspolczuje bolu glowy, mam nadzieje, ze szybko przejdzie, zaraz musze przeczytac czym Cie tak Antek zdenerwował...

Do góry