reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Marta teraz jest taka pogoda a i pewnie wpływ ciązy. Moim zdaniem jak bardzo nie boli nie bierz leków narazie. Te 3 msc są takie ważne, no chyba ze boli bardzo to lekarza się podpytaj. Powinnas duzo odpoczywac i moze zdrzemnąć się w ciąg dnia?

Prawie bym zapomniala ;p za 25 minut skonczymy 21 msc :)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta teraz jest taka pogoda a i pewnie wpływ ciązy. Moim zdaniem jak bardzo nie boli nie bierz leków narazie. Te 3 msc są takie ważne, no chyba ze boli bardzo to lekarza się podpytaj. Powinnas duzo odpoczywac i moze zdrzemnąć się w ciąg dnia?

Aż tak nie boli . Muszę Wam trochę postękać:p Spać jak na razie mi się nie chce , ale pisze do Was spod koca :p

ja tez z malym w sypialni, juz cos zasypialam ale przebudzil sie Oli, wstal, beknął i polozyl sie dalej.
Ja sie dzis nażarłam jak swinka zapiekankami ze brzuch/zoladek mnie boli, musze byc w poziomie zeby nie naciskalo. Zjadlam calą blache zapiekanek z salami ;/
no nic ide drzemac dalej.

Operacja Goni chyba juz dobiega konca lub jest juz po, zeby wszystko bylo dobrze!

boshe jak mi sie marzy takie spedzanie czasu! Duzo bym dala zeby sobie siedziec z Idą z domu calymi dniami, moc jej dogadzac, byc razem. Zazdraszczam Ci Ula. Pozytywnie zazdraszczam.

Wiem że wszystkie wiecie, ale co to za operacja małej Gosi? Ja nie wiem gdzie szukać info.

Generalnie znaczy wszystko dobrze :) i ja wybudzą za chwilę :)

Pass ale nie ja jedna siedze z malym w domu. Duzo naszych mam "leniu****e w domu". Ja sobie tez zazdroszcze ;p

niestety moj małz wygania mnie do pracy ;p na zimę. Sam ma firmę ktora w zimę ma okres posuchy a i koszty miesięczne takie ze co odlozy przez miesiące wiosna/lato, jesień to na koszty na zimowe miesiące musi byc. Wiec czasami jest cięzko. Najbardziej On się męczy swiadomoscią ze moze miec mało zamowien. Czasami jest tak ze kilku klientow się trafi i wszystko wraca do normy ale remot robilismy itd itp.

Ja wrocilabym do pracy ale pracuję na koncu warszawy i w obecnym stanie rzeczy nie wyobrazam sobie jechac 2-3h w jedną stronę i wracac zmęczona. Oli by mnie prawie nie widywał a jakby widywał to wymęczoną i wkurzoną na swiat.

Mama dziękuję za wieści, ja tez się dziś bardzo przejmuję! A Anna co musi czuc ;/ ech!

Pass Gosia córa od maszej mamy Anawawka ma dzisiaj operację na serduszku......nie zarosła sie jej dziura w zastawce [chyba :zawstydzona/y:] a na mniej inwazyjną zapinkę na zastawke sie nie zakwalifikowała bo sciany wokół dziury sa zbyt kruche wiec tylko zwykła operacja.........

reklama
boshe jak mi sie marzy takie spedzanie czasu! Duzo bym dala zeby sobie siedziec z Idą z domu calymi dniami, moc jej dogadzac, byc razem. Zazdraszczam Ci Ula. Pozytywnie zazdraszczam.

pass a ja zazdroszczę dziewczynom jak sama jestem w pracy a Ala w żłobku, ale jak siedzę z Alą parę dni z rzędu w domu to czasem nie wyrabiam :).

Do góry