AniaSm
Fanka BB :)
no faktycznie musiałaś pospać
, ja jakoś nie daje rady w ciągu dnia ,co najwyżej sobie poleże ale nie usnę ,a jak z twoją @ ,przylazła??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kłótnia na forum i to bez mojego udziału? No wiecie co;-)
![]()
Info od Any:
Gonia oddycha sama, przysypia, mieli lekki horror jak godzine po operacji chciała wychodzić z łóżeczka. Dali jej środki usypiające. Jak do niej dochodziłam ruszała się. dzięki za wsparcie, bardzo mi pomogło.
Jedno mi sie nasuwa na myśl......Gośka to na prawde hardocre'owa laska![]()
tak a propos tych "kłótni" to nie wiem jak to napisac by nikogo nie urazic ale moim zdaniem wynikła z tego, ze niektórzy chyba chcieli sie pokłócić, bo dopowiedzieli sobie wiele rzeczy. Agrafka pisała o "ringu" do przenoszenie kłótni ale my miałysmy cos takiego. Mama, masz zadanie poszukac![]()
Ja też nie daje rady w ciagu dnianie wiem co mi się stało ale wkurzona jestem jak nie wiem co:/ ide się zaraz kąpaći pewnie posiedze do 1 przed kompem:/ wrrrr, a @ nie ma
![]()
kilolek ale o co chodzi hehe? Sorki ale nie zrozumialamno wlasnie, przez to spanie w dzień jakaś niekumata jestem:/
no o to oto. Ja tu siedze pól dnia jak na szpilkach i o cudzym męzu mysle, a ta spi w najlepszepola bo pisałaś o zamieszkach że u ciebie też było coś i że mąż ma trase do Londynu więc pewnie o to chodzi![]()
hahahaha dobreKfiatuszki dla miłych Pań na rozluźnienie
[video=youtube;HrG8xVd-hhI]http://www.youtube.com/watch?v=HrG8xVd-hhI&feature=player_embedded[/video]
właśnie Pola - jak mąż?