reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja też nie daje rady w ciagu dnia :) nie wiem co mi się stało ale wkurzona jestem jak nie wiem co:/ ide się zaraz kąpaći pewnie posiedze do 1 przed kompem:/ wrrrr, a @ nie ma:no:

Kłótnia na forum i to bez mojego udziału? No wiecie co:cool:;-):-D

Staram się jak mogę ale mnie tu nikt nie docenia :(

Info od Any:

Gonia oddycha sama, przysypia, mieli lekki horror jak godzine po operacji chciała wychodzić z łóżeczka. Dali jej środki usypiające. Jak do niej dochodziłam ruszała się. dzięki za wsparcie, bardzo mi pomogło.

Jedno mi sie nasuwa na myśl......Gośka to na prawde hardocre'owa laska :D:D

SUPER! bardzo sie cieszę!

tak a propos tych "kłótni" to nie wiem jak to napisac by nikogo nie urazic ale moim zdaniem wynikła z tego, ze niektórzy chyba chcieli sie pokłócić, bo dopowiedzieli sobie wiele rzeczy. Agrafka pisała o "ringu" do przenoszenie kłótni ale my miałysmy cos takiego. Mama, masz zadanie poszukac :D

Oj tam , oj tam ;)

Ja też nie daje rady w ciagu dnia :) nie wiem co mi się stało ale wkurzona jestem jak nie wiem co:/ ide się zaraz kąpaći pewnie posiedze do 1 przed kompem:/ wrrrr, a @ nie ma:no:

No dzieci dają nam popalić obecnie :(

A no tak, sorry:zawstydzona/y:
Mąż za 15 min jedzie do pracy i potem właśnie kierunek Londyn:tak:
Niby juz ostatnie noce spokojnie bylo ale ja oczywiscie pełna obaw:-(
u nas wczoraj kolo 23 za to zrobili rozróbę w centrum, szyby powybijali itp.
Kolezanka w ciąży uciekała cała roztrzęsiona:-( Sama bym sie pewnie nieżle przestraszyła:tak: ja to tylko słyszalam policję i już miałam dość.

Kfiatuszki dla miłych Pań na rozluźnienie :)

[video=youtube;HrG8xVd-hhI]http://www.youtube.com/watch?v=HrG8xVd-hhI&feature=player_embedded[/video]

właśnie Pola - jak mąż?

kilolek ale o co chodzi hehe? Sorki ale nie zrozumialam :( no wlasnie, przez to spanie w dzień jakaś niekumata jestem:/

pola bo pisałaś o zamieszkach że u ciebie też było coś i że mąż ma trase do Londynu więc pewnie o to chodzi ;)
no o to oto. Ja tu siedze pól dnia jak na szpilkach i o cudzym męzu mysle, a ta spi w najlepsze :D

reklama
Do góry