reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

reklama
Asica, witamy i powodzenia na egzaminie :). Pisz śmiało, zapraszamy :). Mam teściów w Lubartowie :)
kilolku, no niezły twój mąż, hahahaha... A chłopaki zadowoleni z fryzur przynajmniej ? Nie martw się Michasiowi włosy odrosną a póki co chlodniej mu będzie i bez problemów z myciem.
anawawka, jak ja bym teraz po .. hmm.. 3,5 roku nie picia wypiła piwo, to chyba kac by mnie zabił następnego dnia :))))
dziunka a skad taka okazyjna cena tego łóżka ? My z tego Akusi jesteśmy zadowoleni, ale niestety te żeberka są marne, jak się kłądziemy z Alą trzeba uważać, bo pod dorosłym jak sie punktowo ciężar umieści mogą się zawalić :)

My bylismy dziś w strefie kibica w centrum. Wybraliśmy się dopiero przed 12, ale calkiem fajnie było, jakieś koncerty dla dzieci było. Wojtek spał, skoczyliśmy jeszcze na rurki do grycana. Obudził się głodny niestety dopiero w metrze jak wracaliśmy i nie miałam jak go w wagonie nakarmić, bo musiałam bluzkę zadzierać. Musiał biedak wytrzymać aż wysiedliśmy.

Po powrocie do domu wszystko pięknie ładnie, ale musieliśmy się znowu spiać z M.. Eh, zawsze o to samo, o to, że coś jest nie po jego myśli i wtedy on ucina wszystkie dyskusje, nie da się nic ustalić. Ale dziś wygląda na to, ze zaczął sam widzieć bezsens tego swojego uporu i dziecinady, moze doszliśmy do jakichś ustaleń, bo już mam tego naprawdę dość.

Asica witamy podobnie, opowiadaj co to za egzaminy cie czekaja? i jakdzieciatko ci sie chowa

Agrafka mam nadzieje ze spiecie tylko takie weekendowe;-). Jak tam Wojtus ze smoczkiem sobie radzi?

Kilolku jak chłopaki na nowe fryzury???

hej
Asia witaj
kilolek wiem co czujesz bo mój też ciągle mnie namawia żeby Kubie głowe ogolić ale tak mi szkoda tej jego czupryny że się nie zgadzam i chyba bym mu niezłą awanturę zrobiła jakby go opitolił bez mojej wiedzy , no a to że się twoje życie teraz kręci wokół Zuzi to normalne :tak:
lotka dobrze że znalazłaś przyczynę , oby było już tylko lepiej do końca ;-)
ana ja cię podziwiam , co czytam co twoje dziewczyny robią lub robiły to mam wrażenie że mój strasznie spokojny chociaż daje nam ostatnio popalić na maxa :crazy: , próbuje postawić na swoim ale my dzielnie nie dajemy się :tak:
dziunka nie ma się co czaić tylko trzeba zwrócić sąsiadom uwage , skoro oni mają tupet wam coś powiedzieć , no i ciesze się że jesteś :-)

myśmy wczoraj z okazji dnia ojca zapalili grila nad jeziorem ,dzieciaki się pochlapały no i oczywiście Kuba nie chciał wyjść z wody chociaż przemarznięty już był , dał takiego czadu że szczęście że byliśmy tam sami (nasza rodzina bo grill był głównie dla teścia) , a dzisiaj zapakowaliśmy się do samochodu i pojechaliśmy na wycieczkę no i znaleźliśmy świetną piaszczystą plaże (tutaj same kamieniste) no ale dzieciaki spały więc nie stawaliśmy ale na pewno tam pojedziemy jak będzie tak ciepło :tak:
no i nie chce zapeszać ale Kuba się troszkę rozkręca z mówieniem , jeszcze po swojemu w większości ale coraz więcej powtarza po nas więc się cieszymy że może w końcu :-)

Krzyś jest zdrowym rozbrykanym chłopcem, nie ma z nim większych problemów poza tym że jest małym urwisem ale w tym wieku to raczej norma. Od września ma iść do przedszkola, co mnie odrobine przeraża, ponieważ słabo radzi sobie z dziećmi w swoim wieku (nie umie się bronić, walczyć o swoje).A jeśli chodzi o egzaminy to jutro zdaję pierwszą część egzaminu dyplomowego i bronię licencjat z położnictwa.

Krzyś jest zdrowym rozbrykanym chłopcem, nie ma z nim większych problemów poza tym że jest małym urwisem ale w tym wieku to raczej norma. Od września ma iść do przedszkola, co mnie odrobine przeraża, ponieważ słabo radzi sobie z dziećmi w swoim wieku (nie umie się bronić, walczyć o swoje).A jeśli chodzi o egzaminy to jutro zdaję pierwszą część egzaminu dyplomowego i bronię licencjat z położnictwa.

Z położnictwa !!?? SUPER :)
No to trzymam kciuki :) &&&&&

Jak widzę rozkręca się rozmowa, a ja zmykam spać. Oczywiście moje się kręcą, mnie znów łep nawala - wiatr u nas dalej zaiwania...
Asica - trzymam kciuki za jutro.
Ania - fajnie spędziliście czas jak widzę.
Agrafka - jakoś mnie nie ciągnie do strefy kibica, raczej gdzieś gdzie nie ma ludzi;-):-D Oby małżon "dojrzał".
Znikam, do juterka.

reklama
anawawka, ja też nie miałąm klimatu na strefę, ale powiem ci ze ok 13 było tam bardzo spokojnie, mało ludzi tylko jakieś dziecięce zespoły śpiewały i 3 namioty były z jakimiś atrakcjami dla dzieci ale raczej dla starszych. Także byłąm pozytywnie zaskoczona.

Do góry