Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a żadnej kartki nie było! i nie chciał mi kurtki do szatni przyjąć! więc wlazłam w kurtce na oddział i poskarżyłam na niego pielęgniarką , te chyba lekarzowi, bo jak wychodziłam to już kurtki do szatni przyjmował! pewnie jebki zebrał! najbardziej mi się żal takiej staruszki zrobiło, bo mówi, że z daleka do siostry przyjechała, a on jej wpuścić nie chciał! mówię do babci, żeby szła i go wcale nie słuchała! a wymyślił sobie, żeby chorzy do nas przyszli!
z****łam go jeszcze bardziej, bo mój brat jeździ na wózku, a winda była popsuta! zapytałam pana czy pójdzie na 3 piętro i zniesie go na rękach?
i poszłam ;-)
i takie tańce odprawiały w tych butach, że myślałam, że padnę! Martyśka lubi muzykę , bardzo, ale nie bardzo lubi tańczyć ;-)a tu chyba te buty tak podziałały, bo i krakowiaczka nawet tańczyła
więc niedziela w miarę udana :-)
, potrafi się z godzinę po łóżku wiercić ), a jutro nie będzie spania do 9 tylko pobudka o 7 więc niech sobie śpi :-)zresztą ja lubię jak ona tak wcześnie zasypia i generalnie jak chodzi do p-kola to maks 20.30 śpi
a my mamy wieczór dla siebie :-)
na 100% miał pomalować w sobotę i doopka stoi już u niego 2 albo 3 tygodnie :-(no, ale P powiedział, że w tym tyg to już sam go pomaluje, bo w sumie drugie auto nam niezbędne! niby mąż jeździ matizem, ale to kolegi i w tym tyg musi już oddać więc chce czy nie auto pomalować muszą! a ja się wkurzam, bo na tamto auto mam wykupioną kartę parkingową i mogę sobie w całym mieście parkować na tą kartę, a w volvo muszę płacić co najmniej 2x dziennie po 1,5 zł pod przedszkolem więc to jednak sporo kasy. czasem uda mi się wcisnąć na taki parking bezpłatny, ale on zawsze zawalony a volvo duże więc ciężko się w jakąś dziurę wcisnąć! a no i dobrze, że idzie ocieplenie, bo na tamto malowane auto nie mam zimówek, a już mi się nie opłaca kupować ;-)

, Kuba jutro w przedszkolu ma zbiorowe urodziny czyli impreza z tańcami się szykuje :-)
w zeszłym roku zjezdżała z ogromnych na łeb na szyję a teraz nawet na górę nie miała odwagi wejść