reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

Hej hej :tak:
Ala śpi , w domu wysprzątane.
Planuję jeszcze dziś zaliczyć empik . Antek pokochał całym sercem strażaka Sama i muszę zobaczyć , czy jakieś książeczki o nim dostanę.

Odnosnie groupona dziś idę z koleżanką na występ chippendales- facetów:-p

reklama
Oj Ula, Ula, a już się bałam że Ci się poprawiło ale wracasz do siebie, to dobrze :-):-):-)

Ja nie, no ale nie gotuję tylko dla siebie ;-)

obejrzałam powtorke superwizjera...czasem ogladam z ciekaowsci...o matko masakra..slyszałyscie o tym pseudokibiciu co go zabili w Krakowie...pokazywali z monitoringu urywki...na oczach ludzi...kurde i wez idz z dzieckim na spacer akurat...nie wiedziaąłm ze takie masakry to u Nas sie dzieją...okropne az sie trzese

ja dziś mam lenia bo wolne .D bedzie pozno Igi zje w przedszkolu ...dla siebie robię jajo sadzone ziemniaki i mizeria...;-)

Mmmmm mizeria, z sosem tzatziki najlepiej....mmm...pycha...dawno nie miałam, dzięki za pomysł:tak: Jajka sadzone odpadają bo moje dzieci jedzą je na okrągło, może po jakiegoś dorszyka skoczę :-)

hej
dziunka moze racuchy z jablkami? zdrowka zycze
martolinka o tej porze to ja sie dopiero zastanawiam co mnie czeka ;) wlasnie zmywarke zdarzylam wlaczyc
Lena nam dzisiaj zrobila pobudke o 4 30 a Kuba przyszedl pol godziny pozniej :( ,ledwo zyje zaraz mloda na drzemke to i ja sie przespie ;)

Dziunka piszesz o rybie a mi wakacje nad morzem wracają :-) ostatnio czytałam ze w tym roku lato ma byc gorące bardzo i suche ze od ilus lat tak nie było...jest za jestem za :-)

Igi tak bardzo wspomina a ja nie wiem czy sie uda w tym roku...bo jak mieszkanie wyjdzie to lipa z wakacji...no chyba ze los mi sie nagle odmieni jakoś...;-)

hej
Sushi nigdy nie jadłam.jakoś nie mam przekonania.

Dziunka dojdziesz,dojdziesz. Praco i czasochłonne. Do tego bransoletki ale daję radę. Jaka to rozrywka i jak działa uspokajająco:tak:Zdrówka. ja chyba zrobie jajka sadzone czy po wiedeńsku :-D jak kto woli.

Cleo ja staram sie nie ogladać takich rzeczy. ostatnio emitowali w Prawdziwym życiu historię morderstwa mojej kuzynki z Lublina. 12 lat a morderca nie jest znany.Miałą 17lat.jedynaczka.

reklama
Do góry