reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

reklama
polaa dzięki, całkiem nieźle. Rozrabia jakby była zdrowa.

Dziadek się spisał, znalazł w końcu sklep medyczny gdzie mieli wymienny nebulizator do inhalatora. Niestety były takie uniwersalne, widzialam na allegro po 8-9zł. Wiecie ile zapłacił w sklepie medycznym??? 38zł! ostro co? ae najważniejsze, ze jest i możemy się inhalowac

dziękuję, chłopaki chyba z miesiąc później zaczęli ale to nic wielkiego na razie. Prowadzać jej nawet nie próbuję, a to chodzenie przy meblach jest tylko wtedy gdy na drugim końcu znajduje się pilot do tv

Witajcie,
Antek zamarzył sobie spać u babci. M właśnie go zawiózł i jutro około 14 go odbieramy. Dziwnie mi trochę , ale odpoczniemy sobie:tak:

Ania całe noce są białe? jak sobie z tym radzisz?
Kilolek i jak wszystko działa? inhalujecie się?

dziunka no niestety dużo rodziców tak robi! ja się do takowych zaliczam :zawstydzona/y: zawożę Martynę autem i jadę po nią autem :zawstydzona/y: ale wychodzimy później na dwór! no i w przedszkolu wychodzą! aczkolwiek Martyna jest niechętna na wszelkie spacery! dobrze, że idzie wiosna! muszę rowerek biegowy z garażu przytaszczyć! zobaczymy czy młoda nie zapomniała jak to działa :-D dziś w tesco już cała gama rowerów wystawiona :-D oj czuć wiosnę! HURAAAAAAAAAAAAAAAAA

Źle mnie kochana zrozumiałaś, nie mam nic do tego że rodzice autami dzieci wożą, też tak robiłam i robię dalej jak mam możliwość ;-) tylko o to że dzieci chyba wcale na dwór nie wychodzą bo z domu do auta, z auta do przedszkola, tam się cały dzień kiszą, potem z powrotem auto i dom:eek:

Witam

ale czekacie na ta wiosnę ;-) Ja wiosny nie lubię wiec mi obojętne :) i juz mnie drażni, ze tak długo jest jasno :-D

No co Ty? Chyba jesteś pierwszą osobą od której usłyszałam że wiosny nie lubi:szok::-D

a to chodzenie przy meblach jest tylko wtedy gdy na drugim końcu znajduje się pilot do tv

:-D:-D:-D

Hej :-)

Wracając do tej rozmowy z panią (która powiedziała mi że nie wychodzą z dziećmi bo większość rodziców uważa ze jest zimno) - powiedziałam dosadnie że uważam że dzieci powinny codziennie wychodzić bez względu na pogodę (no wiadomo w granicach rozsądku ;-) ), bo rozumiem że chore dzieci nie są prowadzane do przedszkola i proszę, na drugi dzień dzieci były na dworze;-)
Odebrałam Asię a ona z wielką fifą na czole, niestety nikt nie potrafił mi powiedzieć skąd ta fifa:dry: Nie dość tego jak wsiadałyśmy do auta młoda mi oznajmiła że była dziś na podwórku w kapciach:szok: i sama o tym poinformowała panią i dopiero wtedy pani przyniosła jej buty... nie muszę mówić że był jeszcze śnieg, chlapa... dziś rano wstała z gęstym, zielonym katarem.

Ręce mi opadają. Mam nadzieję ze młoda od września dostanie się do naszego wymarzonego przedszkola.

Z Julią z kolei byłam w piątek wieczorem w ambulatorium po antybiotyk bo tak jak przypuszczałam ma anginę......dopiero się ferie skończyły.....

A ja dziś zaszalałam i kupiłam sobie 3 pary kolczyków i ku mojej uciesze wszystkie moje dziurki w uszach "działają":-)

Jeszcze napiszę że Aśka od kilku dni zafascynowana małymi puzzlami - 54 szt. Asia układa jak szalona, przed chwilą byłam w Pepco i dokupiłam jej jeszcze 4 paczki - jest promocja, kosztują 2,99zł.

hej
martolinka w sypialni u siebie i u Kuby mamy czarne rolety w oknie , jak jest pochmurnie to jeszcze ujdzie , gorzej jak jest słonecznie ,no ale rolety dają rade
dziunka w kapciach??? no nieźle , musisz chyba paniom zwrócić uwagę żeby patrzyły w czym dzieci wychodzą , mnie wkurza za to że na plac zabaw ubierają Kubie buty w których przyszedł chociaż ma ocieplane kalosze w przedszkolu w których miał wychodzić ,

reklama
Do góry