witam chwilke po ósmej ;-)
dzisiaj bardzo dobrze mi się spało, ale wstałam z okropnie opuchniętymi dłoniami. normalnie palców nie mogłam zginać :-(
Elzu z tymi moimi bolami w kościach to niestety i m wieksza ciąża tym bóle większe. fakt, że jak sie rozchodzę to trochę mija, ale nie wiele. wieczorem to już nic bardzo nie pomaga. tylko leżenie.
Trusia nie martw się, a może to czop odchodzi? a odczuwasz swędzenie? bo mi na sam koniec przypałętała sie jeszcze grzybica :-(. czy to taki zupełnie zielony kolor?
agrafka a może zrób sobie w aptece taką maść z wodą na bazie maści cholesterolowej. dziecku zupełnie nie zaszkodzi, a tobie powinna pomóc. jest to maść obojętna, ale mająca właściwości łagodzące i wyciszające problemy skórne. stosuje się ją nawet przy noworodkach. tylko musisz poprosić o receptę. ja używam przy skórnych problemach alergicznym starszej córci. a kiedy miała odparzenia jak była malutka też stosowałam.
teraz tez już mam i jakby co będę jako pierwszej jej używać. poza tym świetnie nawilża i wygładza skórę. polecam wszystkim.