• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Agatakat ja i tak Cie podziwiam,że sama robisz pierogi. Kiedyś z koleżanką razem 2 razy robiłyśmy,ale pół dnia spędzone w kuchni,syf wokoło straszny,do tego nam się te pierogi rozlatywały i rozklejały wiec stwierdziłysmy,że to nie dla nas zajecie. Ja bardzo lubię gotować i spedzac czas w kuchni ale pierogi postanowiłam kupne jadać :)

reklama
witam,
dziś byliśmy na pierwszym KTG.Okazało się, że mam skurcze, których nie czułam :(. Ale za to jak wróciłam do domu to przez cały dzień pobolewa mnie jak w miesiączce. No i odchodzi mi czop :) podbarwiony krwią ale gin mówiła że tak może być. Córuś gotowa do wyjścia. Gin stawia, że w przeciągu tygodnia urodzę-oby miała rację, bo malutka w tej chwili waży ok 3500 a do końca ciąży jeszcze by ciałka nabrała, także czas na wielkie wyjście :) :)
pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry