Obczytałam
Edytka nie daje znaku, mam nadzieję że już w tej chwili cieszy się Maleństwem, jak tylko da znać zaraz wam napiszę
Podgrzybek a ty jak?
Aniu super że pogadaliście i że przeprosił, facetom trzeba wprost powiedzieć bo inaczej nie zakumają, a szkoda....
Joas ty to jesteś taka "skarbnica dobrych rad" nic tylko w ramkę i powiesić, znaczy rady, nie ciebie

Hm to wg 1usg mój termin 27, świetnie post, nie dość że ja jestem adwentowa to i dziewuszka też, liczę że jednak coś się rozkręci. Ale wiadomo, tych które chcą szybciej jest baaaaardzo dużo. w PT mam wizytę, nadal czuję małą z jednej strony więc się nie przekręciła, lecę 38t bo poczęcie było 25.02 i innej opcji niema. Musze zapytać czy będą czekać do terminu czy CC zrobią mi wcześniej. Sama już niewiem co lepsze niby ciachną i już ale ta rana.
BAsia mówią że nie powinnno się dźwigać po CC i wogóle zalecenia oszczędzania się a ty jak???? Napisz mi jak z noszeniem dzidzi, zakupów czy wózka...
Jola jak dostałam o 7 rano smsa od Edyty to pomyślalam że to ty i pierwsza myśl "miała czekać na mnie, co ona wyprawia"

Jakoś tak mnie wzięło, ale wiesz jak będziesz rodzić to jestem z tobą nie

Byłam w mieście, nie pytajcie ile wydałam, powloczki, pościel, rogal, poszewka na rogal, prześcieradło i kurtkę dla Niuni na wiosnę w lumpku i w sumie z 400 zł przefiglowałam.... Złożyłam o nowe prawo jazdy, 84zł za co się pytam???????
Nogi mi teraz z tyłka wychodzą, zjadła mega słodką drożdżówkę, idę poleżeć bo jeszcze bank mnie czeka niestety, ale to za rogiem to na pieszo...
Papa