reklama

Listopad 2010

Widzę, że nie tylko ja mam problem z mdłościami. Podobno pomaga coca cola choć dziś rano się trochę napiłam i zaraz leciałam do kibelka więc u mnie się nie sprawdziło, Mi jak się robi niedobrze to żuję gumę miętową i trochę pomaga :) Myślę, że nie ma skutecznego sposobu na mdłości, nie pozostaje nam nic innego jak to przeczekać :)

reklama
Ja jeszcze obolala, przez tem bolący bark nic mi się nie chce robić, jeszcze mi ból nie minął i już jestem nim ogromnie zmęczona. Ale nie mogę doczekac się jutra. Idziemy słuchać serduszka ...:)

kasiazar nie zapeszja ja tez juz pisalam ze nie mam mdlosci i znowu sie pojawily. Vhyba tak bede miala ze na troche ustepia a potem znowu powracaja. Mi na mdlosci cola tak srednia pomaga tez zuje gume mietowo i jeszcze twarde cukiereczki mi pomagaja:)

Wczoraj miałam problem z zalogowaniem się na BB i mam zaległości.

Mnie mdłości trzymają nadal i to łapią mnie nagle w najmniej oczekiwanym momencie, np. wczoraj dopadły mnie jak prowadziłam samochód. Już miałam przed oczami wizję prania foleta, na szczęscie na mdłościach się skońćzyło.
Najczęściej męczyły mnie wieczorem, od kilku dni wieczorem jest lepiej, natomiast budzą mnie w nocy i zdarzają się w ciągu dnia. Cola na mnie zupełnie nie działa, czuję się jeszcze gorzej. Najbardziej pomaga mi gorąca woda ze startym imbirem i bułka z masłem.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie gorzej, bo z muszlą jeszcze nie miałam bezposredniego kontaktu.

Ja sie ciesze jeszcze tego by brakowalo zebym miala mdlosci :)
Wystarczy ze spac mi sie chce jakbym nigdy nie przespala nocy...wiem ze to minie, czekam tylko az znowu bede pelna energi bo az mi libido spadlo :( a to mnie akurat nie cieszy...
A Wy macie ochoty na przytulanki ??

Ja nie mam wogole, nic a nic. Ale tez jak rozmawialam z przyjaciolka ktora urodzila jakies 2 tyg temu to mowi ze ona na poczatku tez tak miala ze woogle a potem jej sie zmienilo ze az w nocy sie budzila z checia na male baraszkowanie :) heheh i sie smialysmy ze ja tez teraz nie mamochoty a potem jak mnie wezmie w nocy to bede sama budzila mojego P :)

reklama
No w pierwszej ciazy tez pierwsze trzy miesiace to SPAŁAM..a pozniej cala ciaze to nadrabialam ten trymestr :)
A teraz to przez caly dzień mi sie wydaje ze jak Łosiek przyjdzie z pracy to sie na niego rzuce a wieczorem...dupa hehe odechciewa mi sie i zasypiam :) juz niedlugo mam nadzieje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry