• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2010

reklama
Oj dziewczyny tyle napiszecie przez caly dzien ze na wieczor po pracy ciezko to wszystko nadrobic.
Dziewczyny cieszymy sie z wami ze dzidzie tak pieknie rosna i wywijaja w brzuszkach.Mi jeszcze z miesiac prawie przyjdzie poczekac kiedy zobacze moja fikajaca fasolinke po poki co ma dopiero 1,3 centymetra ale za to super widac jak serduszko pyka sobie.
Tofiś ja tez jestem w Irlandii i dopiero wysylalam ten list do szpitala ale moim lekarzem ogolnym jest polski ginekolog i on prowadzi mi ciaze takze widzialam juz moja fasoleczke na usg.Bo wlasnie powiedzial ze na wizyte w szpitalu mozna naprawde dlugo czekac.
A co do objawow ciazowy to mdlosci prawie nie mam i na szczescie wymiotow wogole.Tyle ze szybko sie mecze i ciezko mi wytrzymac caly dzien w pracy.

Piekne Maluszki :)
Paulinka mam nadzieje ze film fajny ja nie pamietam kiedy w kinie bylam ale 28 kwietnia szykuje sie rocznica wiec cos trzeba bedzie wymyslic :)
Dzisiaj sie bedziemy przytulac:blink: Ale dopiero po meczu:tak: ale ten czas leci dziewczyny ani sie obejzymy i bedziemy znowu mamami :) <albo juz>
Dzisiaj Łosiek mi powiedzial ze chce miec niespodzianke co do plci ale ja chce wiedziec :)

Czesc Wam wszystkim :) jeszcze sie tutaj nie obeznalam, ale mam nadzieje , ze mi pomozecie :) siostra zalozyla mi tu konto wiec sobie jestem :) jako przyszla mamusia listopadowa :P

Cześć dziewczyny ;-)
Czy moge do was dołączyc ?
Termin mam na 30 listopada , więc jeszcze się mieszczę :-)

Witaj mglaczek! Zapraszamy do listopadowek :) Mam nadzieje ze bedzie ci z nami fajnie :)

Ja lece do lozeczka...dzis wczesnie ale juz nie mam sily oczu otwierac.

Jutro mam wizyte u endokrynologa, dam znac jak bylo. Slodkich snow.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry