reklama

Listopad 2010

reklama
Mysza - to co Wy :D czyli generalnie wszystkie suszone owoce, ogóle dużo pic wody i jesc dużo owoców... Pokazała mi też jak robiła usg jak mam delikatnie masowac brzuszek żeby i dzidziusiowi było przyjemnie i zeby mi pomogło :) Ale naprawde ten lek nazywa się coś na duphasthon 99% :D Nie moge sprawdzic bo siostrzenica śpi i nie chce jej obudzic...

od wczoraj, a dokładniej po południa nie mam objawów ciąży - ani nudności, ani wilczego apetytu, ani wrażliwości na zapach, nawet śluz zniknął O_O. Wieczorem bolało mnie podbrzusze, a dzisiaj nadal nic. Boję się jechać sama do szpitala, więc czekam na mojego K. żeby pojechał ze mną. Mam nadzieję, że nic się złego nie dzieje.

Hej mamusie :) jak tam wasze samopoczucie? ja dziś znów miałam bliski kontakt z kibelkiem z powodu zapachu pieczonego mięsa. Pogoda u mnie beznadziejna, zimno i pochmurno ale to nic bo za 2 godzinki idę na wizytę do mojego gina i już się nie mogę doczekać :))) chciaż z drugiej strony mam stresa czy z maleństwem wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki :* jak wrócę to zdam relację.

reklama
od wczoraj, a dokładniej po południa nie mam objawów ciąży - ani nudności, ani wilczego apetytu, ani wrażliwości na zapach, nawet śluz zniknął O_O. Wieczorem bolało mnie podbrzusze, a dzisiaj nadal nic. Boję się jechać sama do szpitala, więc czekam na mojego K. żeby pojechał ze mną. Mam nadzieję, że nic się złego nie dzieje.

Nic złego się nie dzieje...już kończymy I trymestr więc objawy mijają...o nic się nie martw. Ja też czasami zapominam że jestem w ciąży, bo nie czuję się ciążowo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry