reklama

Listopad 2010

Mysza84 Rennie możesz spokojnie brać w ciąży.W poprzedniej ciązy miałam taką zgagę że dosłownie żarłam Renni garściami- efekt taki, że do teraz mam uraz do tych tabletek :D

reklama
Mysza84 ma rację przechodzą nam objawy powolutku, ale ja je kocham, bo dla mnie to znak, że wszystko dobrze. Moje powróciły następnego dnia w nowej formie i chyba gorszej, bo mam tragiczne ssanie z głodu od 16,00 przez całą noc. Nie ważne, co zjem i ile zjem - mój organizm ciągle mówi jest i informuje mnie o tym bólem głowy, ale cieszę się, że tak jest lekarz też mnie uspokoił i dalej moje objawy notuje ;p

cześć dziewczyny jak Was podczytałam ciupkę to aż mi się łezka zakręciła ehhh to samo przeżywałam rok temu a teraz jest już ze mną mała terrorystka:-)

zaczynajcie się już wysypiać:-)

a tak poza tym to ja z propozycją bo mam trochę ciuszków ciążowych jak by któraś była zainteresowana to proszę info na priva rozmiar z przed ciąży 40-42.

Trzymam kciuki co by wsio było ok

Małamrówka, mnie od dwóch tygodni dopadają napady głodu i to własnie tak w porze popołudniowo wieczornej. Zjem coś i za ok. godzinę czuję jak mi żołądek do kręgosłupa przyrasta.
Wczoraj byliśmy z P. na zakupach, oczywiście mnie dopadło więc zjadłam w McDonaldzie dużą sałatkę i poprawiłam lodami, a niecałą godzinę później myślałam, że do domu nie dojedziemy tak mnie znowu cisnęło.

Dzień dobry Kochane :) :*
U mnie dziś kolejny piękny dzień :) Zmykam zaraz na ogródek!
Co do oliwki J&J też stosowałam na dekolt i pojawiły mi się małe czerwone kropeczki... Odstawiłam jakiś czas temu i wszystko łoadnie poznikało :)
U mnie samopoczucie dobre choć wczoraj pod koniec dnia troszke bolało mnie podbrzusze ale to chyba przez całodzienne przemęczenie... Teraz już gitarka :)
Życzę wszystkim miłego dnia i weekendu!!! :))) :*

Witam was weekendowo.
Musze nadrobic zaleglosci z calego tygodnia i pozniej do was dolacze.Poki co stanełam na waszych pieknych domkach, gratuluje wszystkim wyboru.My bedziemy dopiero startowali z zalatwianiem formalnosci dzialkowych a domku nie mamy jeszcze wybranego bo nie wiemy jaka duza bedziemy mieli dzialke.
Milego dzionka!!!!!!!!

PS. paulinko my tez jetesmy mlodym malzenstwem chyba jeszcze mlodszym od was bo z pazdziernika.Pozdrawiam!

Witajcie Mamusie:-)
U nas dzis piekna pogoda, cieplutko, bezchmurne niebo, cuuudnie:tak:
Moje male szczescie spi, a ja musze sie zabrac za jakis obiadek, bo pozniej jak synek wstanie to pojdziemy na zewnatrz i bedziemy siedziec pewnie do wieczora, szkoda nie wykorzystac tak piknej pogody;-)
Sluchajcie mam maly problem, a moze to nie jest problem, nie wiem. Na dekolcie mam duzo takich plamek czerwonych, takie niby pryszczyki czy cos. Czy to jest efekt dzialania hormonow, jakies uczulenie czy cos innego. Macie cos podobnego? Twarz juz na szczescie gladziutka.
Poczatkowo pomyslalam, ze to efekt dzialania hormonow, ale dziewczyny mi przypomnialy o tej oliwce, ze jest bardzo uczulajaca. Mi w pierwszej ciazy kolo 6/7 miesiaca wyskoczyly paskudne krostki na brzuszku i udach, swedzialo i wygladalo okropnie. Z niczym nie moglam tego skojarzyc, nawet do dermatologa z tym poszlam i w koncu ktos mi powiedzial, ze to moze byc od oliwki, bo wyskoczylo mi wlasnie w tym miejscach, w ktorych sie nia smarowalam . Odstawilam na jakis czas, zniknelo calkowicie i pozniej juz do samego konca uzywalam oliwki Hippa i nie bylo zadnych problemow:tak:

Wspolczuje Wam dziewczynki tych wszystkich chorobstw. Najgorsze jest to, ze teraz niczym konkretnym tego cholerstwa nie mozemy wyleczyc:nerd:
Mnie z kolei od ponad roku meczy jakas cholerna alergia i najgorzej jest wlasnie teraz wiosna, caly dzien kicham, prycham, leci mi z nosa, w sumie tak jakbym miala ciagle katar. Musze w koncu do alergologa sie z tym wybrac, zeby wiedziec na co jest ta alergia i zaczac brac leki, ale teraz znow musze poczekac az maluszek sie urodzi, bo raczej zadnych lekow przeciwhistaminowych mi nie dadza:baffled:

Witam asiulkaa!
Ja wlasnie przedarlam sie przez tygodniowe zaleglosci na forum.
Mnie na szczescie nie lapia zadne choróbstwa, choc wszyscy kichaja dookola.Mam nadzieje ze mnie jednak to ominie.
Teraz wybieram sie na zakupy, moze znajde cos z rzeczy ciazowych choc jeszcze spokojnie mieszcze sie w normalne.
I poogladam przy okazji dzieciece ciuszki juz nie moge sie doczekac zeby kupowac ale poczekam chyba do czasu az bede znala plec.

lori81 - no proszę :) młoda meżatka :) u Was tak jak u Nas zycie małżeńskie kwitnie jak ta piękna wiosna...? :))) Dzidzia była planowana czy było małe upsss?? :D

Kochane dzień jest przecudowny :D Cały dzień jestem na ogródku i powoli zaczynam w cień uciekac bo nie chce jak raczek wyglądac :D Czekam aż małżowinka wróci z meczu i przejdziemy się gdzieś zjeśc coś niezdrowego :D

reklama
Słuchajcie dziewczyny macie jakis sposób na szumy w uchu ? to mi sie zdarzało juz kilka razy zatyka sie szumi Masakra ale jakos mijało. Pozniej bylo zle ale preszlo i nie poszłam wkoncu do lekarza a dzis mnie znowu dopadlo ;( a jak jem to słysze i szum i tak jakby mi sie woda przelewała. W pon napewno juz pojde do laryngologa ale to tak daleko... Pomocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry