reklama

Listopad 2010

reklama
witam mamuski dawno nie odzywalam sie ale mialam tyle spraw ze nie bylo kiedy a potem musialam nadrobic co napisalyscie przez ten tydzien u nas ok jutro mam spotkanko z polozna a w piatek usg:-)
ostatnio naszla mnie ochota na golabki i caly gar dzisiaj narobilam ale sie objadlam mmmm
a co do brzuszka do bylam dzisiaj na zakupach kupic sobie jakies ciuszki bo w nic sie nie mieszcze brzuszek duzy 4.5kg na minusie, powiem R zeby mi zrobil zdjecie i postaram sie wklejic jutro

Hej dziewczyny chciałam się przywitać. Jestem na forum od wczoraj i miło mi że jest kilka osób co mają termin na listopad. Mój przypada na 18 listopada i już się nie możemy doczekać z mężem naszego maleństwa.

Ojjj mglaczek dobrze Cię rozumiem i współczuje bo ja tak samo się dzisiaj czuje:(:( głową pęka, nos zatkany, gardło boli :( temperatura narazie 37,8 i mam nadzieje, że nie będzie wzrastała i jutro będzie lepiej. Całe szczęście jestem już na l4 od miesiąca wiec mogę cały dzień w łóżeczku leżeć. Zdrówka życzę wszystkim podziębionym mamuśkom:)

No mi niestety rosnie... :( jutro wolne sobie w pracy zrobilam bo bym tam padla chyba no i moj men mi zabronil z domu wychodzic :/

Witam się porannie z kubkiem kawy :-)

Kurcze przegapiłam wczorajszą uwagę...ale moze załapię się na powtórkę.
Czy ktoś może streścić ?

Miłego dnia Wam życzę!

Czesc Mysza, ale z ciebie poranny ptaszek.
Co do programu, moze sprawdz na ich stronie internetowej czy nie mozna tam obejrzec powtorki, ale dla mnie program bez rewelacji, skupili sie przede wszystki na 2 wadliwych fotelikach, jeden firmy Chico a drugi jakiejs szweckiej, natomoast wogole nie podali tych najlepszych, rekomendowanych.
Chociaz nie powiem warto wiedziec, ktorych nie kupywac!

Ostatnia edycja:
Dzięki za info mama2010 :-)
To fakt ranny ptaszek ze mnie, ale o 22 to ja już smacznie sobie chrapię ;-)

Dzisiaj mam sporo załatwień więc właściwie to za 5minut wychodzę z domku i wrócę wieczorkiem.

Pozdrawiam Was wszystkie!

ja tez sie witam z kubasem pysznej cafki :)

Mysza, co do programu Uwaga, to nie masz czego żałować, to wszystko,o czym mówili, napewno sama wiesz,żadna rewelacja:no:

jak znajdę chwilkę, to poszukam w necie fajnego rankingu fotelik., kiedys taki widziałam

chorowitki, kurować się:-), albo zamiast kolejny dzień smarkać i chrypieć wybrać się do lekarza:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry