reklama

Listopad 2010

reklama
a u mnie w sypialni za ścianą u sąsiadów jest mały 2 miesięczny wrzaskunek;-), który nie lubi kąpieli,bo zawsze o tej samej porze płacz,ale to tak wielki,że mój kociasty ucieka ze swojego kosza

a u mnie w sypialni za ścianą u sąsiadów jest mały 2 miesięczny wrzaskunek;-), który nie lubi kąpieli,bo zawsze o tej samej porze płacz,ale to tak wielki,że mój kociasty ucieka ze swojego kosza

HihI..... bidulek. Mam nadzieję, że mój dzieć będzie mało płaczliwy. Póki co sąsiadom dają popalić moje pieseczki.... na szczęście tylko czasami.

kasiazar - wczoraj przed badaniami prenatalnymi nieinwazyjnymi w pracy tak zaczęło mnie kłuć w brzuchu, że nie mogłam wytrzymać a to wszystko ze stresu bo strasznie sie badałam tej wizyty mimo, że sama o nią zabiegałam.

izula82 - bardzo sie cieszę, że z twoją dzidzia wszystko w porządku. Trzymaj się głowa do góry!!!Tym razem będzie dobrze ;)

Dziewczyny tyle produkujecie postów, ze nie jestem was w stanie poznać bo nie jestem w stanie tego nadrobić po pracy :( bo tego tak dużo a i jeszcze mam synka 3,5 rocznego któremu też muszę poświęcić swój czas...

Dzieki Wam! Trochę mnie uspokoiłyście , ból tez trochę przeszedł , wzięłam no-spe .
W tym całym bólu nie chodzi o ból i wytrzymałość na niego tylko o ten strach ze coś może być nie tak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry