reklama

Listopad 2010

asiorek- ja tez mam okropne bóle głowy Tylko ze je miałam juz wczesniej więc nie są winą ciązy. głowa bolała mnie tak ze zadna tabletka nie pomagała dopoki nie wziełam katanolu ( ale ten pozniej tez juz nie pomagał ) Dzien miałam cały stracony , wymiotowałam z pracy się zwalniałam.. No a teraz jest tak samo z tym ze nie moge brać katanolu.. Apap działa na mnie jak cukierek czyli wcale , sen pomaga , zimne okłady na czoło łagodzą ból, czasem warto wyjsc na swierze powietrze . No i nic innego nie zrobisz ;/

reklama
Kurcze dziewczyny... Ja się tak panicznie boję iść do tego lekarza ze SZOK!!!! Miesiąc przed zajściem w ciąże poślizgnełam się na mokrej podłodze i dobiłam palcami do proga z drzwi - środkowy palec był złamany :( Mam taką barierę w mózgu że nie wiem czy się przełamie... Wszystko przez to ze doktorek mi go nastawiał ;(((( To było przeokropne... Ale wiecie co... Mam wrażenie, ze chyba mi to pomalusieńku przechodzi :] NAPRAWDE :D:D:D Niestety jestem zmuszona lekko stąpac tą stopą bo jak skacze na zdrowej nodze to brzuch mnie troszkę boli :/ Ja moze poczekam do jutra :D (tylko nie bijcie) :) :*

Paulinka wierze ze sie boisz ale moim zdaniem nie ma co czekac . Ja w sumie tez jestem taka łajza :P ciagle cos sobie robie albo przypiekam sie przypadkiem o piekarnik :D Ale pamietam ze w polowie lutego bylismy na nartach a ze jestem początkująca a mój mąz wziął nas na stromy stok gdzie sie przewrociłam tak ze nogi mi sie poplatały i myslałam ze je obie połamałam a potem zjechałam na pupie z predkościa ok 50 na/h :D Kolana mnie bolaly jak diabli a Siostra przewrociła sie na ręke . Obrzek sie zrobił nie chciała pojsc do lekarza az do momentu kiedy nie mogła wytrzymac Okazalo sie ze ma pęknietą kosc kciuka Ale nie chciała w gips więc miała tylko szyne zalozona przez mc. Po miesiącu na kontroli okazalo sie ze pęknięcie jest z przeniesiem wiec włozyli do gipsu i do tej pory nosi gips . Alez ja sie rozpisałam :P

kasiazar - hehe z rekordowym zjazdem na półdupkach to mnie rozwaliłaś :D:D:D:D Dzisiaj jeszcze sobie daruję doktorka ;) Obadamy co będze jutro... I nie powiem ze mnie przestraszyłaś tym gipsem.... Pfffff.... :D Wcale a wcale :) .......naprawdę :D No dobra.... Udało Ci się :D

Kurcze dziewczyny... Ja się tak panicznie boję iść do tego lekarza ze SZOK!!!! Miesiąc przed zajściem w ciąże poślizgnełam się na mokrej podłodze i dobiłam palcami do proga z drzwi - środkowy palec był złamany :( Mam taką barierę w mózgu że nie wiem czy się przełamie... Wszystko przez to ze doktorek mi go nastawiał ;(((( To było przeokropne... Ale wiecie co... Mam wrażenie, ze chyba mi to pomalusieńku przechodzi :] NAPRAWDE :D:D:D Niestety jestem zmuszona lekko stąpac tą stopą bo jak skacze na zdrowej nodze to brzuch mnie troszkę boli :/ Ja moze poczekam do jutra :D (tylko nie bijcie) :) :*
Paulinka Powtórzę się..... szoruj na pogotowie! Na skręconej nodze nie powinno się chodzić! Taką nogę trzyma się powyżej poziomu serca.

tez miewam bole glowy od kiedy zaszlam w ciaze wczoraj tak mi dokuczal, pomogly zimne oklady maz mi przykladal az wkoncu zasnelam biedulek zmeczony wraca z pracy i jeszcze mna sie opiekuje
a wogole to dzisiaj boli mnie brzuch ale tak ze chodzic nie moge caly nie tylko podbrzusze i promieniuje do plecow i podchodzi az pod serce, boli jak chodze siedze tylko jak leze plackiem to jest lepiej bralam juz nospe ale nie pomoglo juz nie wiem co mam robic ze soba tak boli ze az lzy mi leca przy chodzeniu wiecie od czego to moze byc boje sie zeby maluszkowi nie zaszkodzilo i jeszcze od wczoraj mam rozwolnienie
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: myslicie ze to moze byc polaczone???:eek:

tez miewam bole glowy od kiedy zaszlam w ciaze wczoraj tak mi dokuczal, pomogly zimne oklady maz mi przykladal az wkoncu zasnelam biedulek zmeczony wraca z pracy i jeszcze mna sie opiekuje
a wogole to dzisiaj boli mnie brzuch ale tak ze chodzic nie moge caly nie tylko podbrzusze i promieniuje do plecow i podchodzi az pod serce, boli jak chodze siedze tylko jak leze plackiem to jest lepiej bralam juz nospe ale nie pomoglo juz nie wiem co mam robic ze soba tak boli ze az lzy mi leca przy chodzeniu wiecie od czego to moze byc boje sie zeby maluszkowi nie zaszkodzilo i jeszcze od wczoraj mam rozwolnienie
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: myslicie ze to moze byc polaczone???:eek:

Jejciu. Tak mi przykro. Nie wiem co mam Ci poradzić. Dzwoniłaś może do lekarza?

mieszkam w angli a tu jest ten problem ze nie ma do kogo zadzwonic coz poczekam a jak nie przejdzie to pojde moze w czwartek do lekarza , nie lubie chodzic tutaj do lekarza bo oni maja wszystko w ..... pewnie i tak powie ze wszystko ok i cos zjadlam tylko ze calu czas jem to samo i od zatrucia az tak brzuch nie boli i serce

reklama
Yasemeen, moze to oznaka bóli krzyżowych
Ja miałam przy pierwszym porodzie i jak pojawiły mi sie te skurcze na początku ciązy to tez tak mialam że bol promieniował, ale przy okazji robiło mi się niedobrze i wogóle fatalnie sie czułam...Potem okazało sie że winowajcą jest krwiak...
Jesli te bóle przypominają w jakiś sposob bóle miesiączkowe bądz te rozpoczynające poród to sama wiesz że nie możesz ich bagatelizowac...Ja po pierwszym porodzie juz potrafie je rozróżnic i wiem przy ktorych moge sie zrelaksowac a przy których dzownic do lekarza ...:(
Ehhh ta nospa, mi czasami wogole nie pomagała i zwijałam się z bólu, ufff na szczęscie już to minęło...:(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry