Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uśmiałam się z tych gazów.ja czytałam, że delikatne ruchy można już poczuć od 13-14 tygodniaco wieczór jak kładę się spać-leżę na brzuchu i trzymam go obiema rękami
na razie to tylko czuje jak mi serce wali
czasami coś "przemknie" pod ręką, ale za chwilę wychodzi, że to tylko gazy
hihi
co do pieluszek tetrowych - to ja też raczej nie będę ich zwolenniczką - po pierwsze na pewno komfort Maleństwa jest w nich trochę mniejszy, że już nie wspomnę o tym ile z nimi jest zachodu ... pamiętam z czasów dzieciństwa te sznury pieluszek rodzeństwa i młodszych kuzynów schnących gdzie się dało :-)
u nas będzie jeszcze dodatkowy aspekt - dzieciątka urodzą nam się tuż przed zimą a wiadomo, że wtedy wszystko schnie wolniej a alternatywą jest odkręcenie wszystkich kaloryferów ...
zresztą mam wątpliwości czy pieluszki tetrowe są aż tak ekologiczne - jak się pomyśli ile wody zużywa się na ich pranie i energii na pranie i prasowanie to wychodzi już całkiem pokaźne obciążenie środowiska :-)
a nasz czas, którego będzie brakowało bez przerwy też jest nie do przecenienia ...