Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tak u mnie pogoda piekna, wreszciedzień doberek))
U mnie pogoda tak piękna ze wpadłam tylko na chwilkeOd rana cycuszki i dziubek opalam... A wlaśnie jak to dokońca jest z tym opalaniem...? Brzuszek dokładnie zakrywam ale czy jako takie nagrzewanie nie jest groźne...? Czuję się dobrze, nie boli mnie podbrzusze ani nic z tych rzeczy...
Faktycznie ta Yasmeen nie daje znaku życia... :/ Naprawdę zaczyna to być niepokojące...
Ja na pewno będę używała klasycznych pampersówA tetrowa pieluszka to jedynie do spania tak do przytulenia się
![]()
Kochana nie miej czarnych mysli, przeciesz nic dzieckowi sie nie stanie przez to ze kupilas spioszki czy cos w tym styluKurcze ... wiadomo, że bardzo duży wydatek taka cała wyprawka, ale mnie jeszcze czasami potrafią najść takie czarne myśli ...
tzn jestem przekonana, że u mnie i nas wszystkich będzie wszystko w najlepszym porządku, ale jednak jakaś obawa się pojawia i chyba na razie zacznę od jakiegoś małego drobiazgu dla Maleństwa żeby w mieszkaniu było bardziej "dzieciato" a tak to jeszcze poczekam ...
A w domku tez czasem trzeba cos zrobic. Takze niestety czasu na forum brak
Poza tym jeszcze tyle miesiscy przed Toba, wszystko moze sie zdarzyc. A kalkulatorami wagi w ogole sie nie sugeruj